Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mălina, absolventa de 10 de la Colegiul Militar din Alba Iulia, admisă cu media cea mai mare la Academie, program Construcții

Publicat

Absolventa Mălina Avrămuț, care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, a fost admisă cu cea mai mare medie, la programul de studii Construcții și fortificații de la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București.

Mălina mărturisește că i-a luat puțin timp pentru a se decide în privința specializării, dar după ce a analizat mai multe opțiuni, este convinsă că a făcut alegerea potrivită, anunță reprezentanții Colegiului.

„În viața fiecărui tânăr vine un moment în care, mai mult sau mai puțin, trebuie să decidă ce își dorește să facă în viitor. Pentru mine, această decizie a fost una anevoioasă, deoarece multă vreme m-am întrebat ce mi-ar plăcea să urmez și în ultimul an mi-am schimbat opțiunile de mai multe ori în decursul câtorva luni. După ample analize, ținând cont în primul rând de opinia personală, dar și de sfaturile colegilor mai mari și cadrelor militare și didactice, am ales arma Construcții și fortificații din cadrul Academiei Tehnice Militare din București. Cred că aceasta este cea mai bună oportunitate pentru mine să îmi valorific aptitudinile și simt că este ceea ce mi se potrivește cel mai bine”, a spus Mălina.

Cu nota maximă 10, obținută la toate cele trei probe ale examenului de Bacalaureat din acest an, Mălina le spune colegilor mai mici rețeta succesului și îi îndeamnă să mențină permanent un echilibru între studiu și petrecerea timpului liber.

„În ceea ce privește pregătirea pentru admitere, pot spune că aceasta a început acum patru ani, deoarece niciodată nu am neglijat materiile de examen. Cu toate că de-a lungul timpului am oscilat între mai multe opțiuni, un lucru a rămas cert: cât timp ești 100% pregătit și obții o notă bună, vei avea posibilitatea să alegi ceea ce vrei, iar cu această ocazie aș vrea să îi îndemn pe toți colegii mici să facă la fel, să prețuiască și să se bucure de fiecare moment din liceu dar și să profite de buna pregătire pe care această instituție o oferă. Le doresc mult succes colegilor mai mici și îmi voi aminti cu drag de instituția care mi-a crescut aripile!”, a transmis Mălina.

La finalul celor patru ani de liceu și la doar câteva săptămâni distanță de un nou capitol, academia militară, Mălina visează la noi oportunități și succese.

„Îmi doresc să îmi fac cât mai mulți prieteni, să am parte de cât mai multe oportunități și să cunosc noi orizonturi, propunându-mi totodată să corelez învățătura și sportul la fel de bine cum am făcut în liceu, amândouă domeniile având aceeași importanță pentru mine”, a mai spus Mălina.

Sursă: Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax