Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mamă în vârstă de 15 ani, cercetată pentru ucidere din culpă. Și-a scos din spital, fără aprobarea medicilor, bebelușul bolnav care ulterior a decedat

Publicat

Polițiștii din Blaj fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la decesul unei fetițe de numai 3 luni. Din primele investigații, copilul suferea de pneumonie interstițială și necesita internare medicală, dar mama acesteia, în vârstă de 15 ani, și-a luat fiica din spital fără aprobarea medicilor și a dus-o acasă. După trei zile, bebelușul a fost găsit fără suflare, iar mama este cercetată pentru ucidere din culpă.

Vineri, poliţiştii din Blaj au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă faţă de o minoră de 15 ani, din oraş.

Din primele cercetări a rezultat că joi dimineaţa, un echipaj SMURD Blaj a intervenit la locuinţa minorei, unde a găsit-o pe fiica acesteia, în vârstă de trei luni, decedată. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă, acesta fiind transportat la morga spitalului din Blaj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, anterior, fetiţa a fost internată împreună cu mama sa, în spitalul din Blaj, prezentând mai multe afecţiuni medicale, motiv pentru care a fost transferată la Spitalul Judeţean Alba Iulia, unde a fost stabilizată, după care a fost transferată înapoi la spitalul din Blaj.

În 3 iunie, mama fetiţei a luat-o şi a părăsit spitalul, fără aprobarea cadrelor medicale. În urma efectuării necropsiei cadavrului de către medicul legist, s-a stabilit că moartea fetiţei de trei luni a fost neviolentă, fiind cauzată de starea de deshidratare şi pneumonia interstițială.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax