Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Managementul Voluntarilor în contextul Programului „Tineret în Acțiune”. Curs gratuit susținut în perioada 15-17 martie la UAB

Publicat

Asociația Absolvenților Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia aduce, prin intermediul Agenției Naționale de Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, un nou curs din cadrul ofertei de formare a agenției. Managementul Voluntarilor în Context Tineret în Acțiune este un curs gratuit, destinat celor care lucrează cu voluntari sau coordonează proiecte în care sunt implicați voluntari.

Cursul se va desfășura în perioada 15-17 martie 2013 în Aula Mică a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și va avea ca participanți tineri voluntari în cadrul mai multor ONG-uri din Alba Iulia, selectați de formatori după ce aceștia au completat formularul de candidatură pe site-ul tinact.ro.

Tinerii care vor participa la acest curs vor acumula informaţii privind tipurile și caracteristicile voluntariatului și oportunitățile de voluntariat oferite de programul Tineret în Acțiune, utilizarea unor metode diferite de recrutare, motivare și evaluare a voluntarilor în asociațiile lor și în cadrul proiectelor, precum și identificarea cu ușurință a  competențelor specifice și a rolurilor coordonatorilor de voluntari. Participarea la curs este gratuită pentru cei selectați întrucât modulul este cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune, iar cursul este pregătit și implementat pe baza unei metodologii care pune accent pe participarea activă și angajamentul celor implicați, folosind metode și tehnici de educație nonformală. Modulul face parte din oferta de formare a Rețelei Naționale a Formatorilor Programului Tineret în Acțiune și va fi susținut de Elena Petrea și Alina Mustață, formatori în cadrul acestei rețele cu sprijinul Asociației Absolvenților Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax