Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marcel Ciolacu: Ne trebuie un aparat bugetar mai suplu. Nu înseamnă că vom da oameni afară

Publicat

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a participat vineri la Congresul UDMR, unde a spus că decizia sa şi a lui Nicolae Ciucă, ca în această coaliţie să fie şi UDMR dar şi alte minorităţi, a fost o decizie corectă.

Șeful social-democraților a infirmat că guvernul va da oameni afară, însă că „ne trebuie un aparat bugetar mai suplu” și că „trebuie să rămână oamenii buni”.

Marcel Boloş, despre concedieri ale angajaților la stat: „Nu vreau să bulversez, dar trebuie revizuit numărul de bugetari”

”Oameni buni, ne trebuie un aparat bugetar mai suplu, asta nu înseamnă că noi am venit acum şi vom da oameni afară, asta înseamnă că în administraţiile locale, centrală, trebuie să rămână oamenii buni, care înţeleg ce rol au în acele administraţii şi pe cine reprezintă. Trebuie făcut acest lucru, şi aşa este prea târziu.

Trebuie să ne aşezăm toţi trei la masă şi să găsim cele mai bune soluţii şi să vorbim despre secretarii de stat, trebuie să înţelegem că ăsta este rolul nostru, nu putem în continuare doar să cerem de la români.

Este un moment istoric, pe care ni l-am asumat şi trebuie să facem faţă acestor provocări” a spus Ciolacu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 28.04.2023 at 21:27

    Mă da eşti un prost mare de tot. Habar nu ai ce spui. Ar fi cam aşa, noi nu dăm afară, doar eliminăm. Care-i rezultatul ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate