Connect with us
Publicitate

BLAJ

Maria și Cristian, elevii de 10 ai Colegiului Național ”I.M. Clain” din Blaj, la Bacalaureat 2020. La ce facultăți vor să meargă

Publicat

Colegiul Naţional „Inochenție Micu Clain” din Blaj se poate mândri cu doi absolvenți care anul acesta au luat media maximă la examenul de Bacalaureat. 

Maria Lazăr și Cristian Vasile Cristea sunt cei doi absolvenţi de 10 ai Colegiului din Blaj. 

Alba24.ro i-a contactat pe cei doi pentru a afla cum a fost examenul și ce planuri de viitor au.

Maria Lazăr

Pentru Maria, examenul de Bacalureat de anul acesta a fost mai ușor decât se aștepta. Aceasta a susținut probele la Română, Istorie și Geografie, examenul de istorie fiind și cel care i-a dat cele mai multe emoții.

Absolventa de 10 a Colegiului din Blaj s-a pregătit mult în particular: a studiat acasă din diferite cărți sau de pe internet, după cum chiar ea a declarat. De asemenea, a fost ajutată și de profesorii unității de învățământ, în timpul orelor on line.

Maria vrea să studieze în cotninuare la Alba Iulia, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” – Facultatea de Filologie, specializarea română-engleză.

Cristian Vasile Cristea

Cristian a dat examenul la Română, Matematică și Informatică. Tânărul s-a pregătit acasă și a studiat aproape zilnic pentru a obține media maximă la examen.

Acesta se aștepta ca examenul de Bacalaureat de anul acesta să fie mai ușor, în special la matematică și informatică, raportându-se la subiectele din anii trecuți; totuși pregătirea acestuia a dat roade.

Pe viitor, Cristian va lua calea Clujului și se va îndrepta către Universitatea Tehnică.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax