Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marioara Murărescu, cunoscuta prezentatoare a Festivalului-Concurs „Strugurele de Aur”, se află în stare gravă la spital

Publicat

Marioara Murărescu, prezentatoarea care an de an ne bucura cu prezența în județul Alba la Festivalul-Concurs „Strugurele de Aur”, a fost internată în stare gravă la Spitalul Județean Cluj. Cunoscuta moderatoare a emisiunii „Tezaur Folcloric” suferă de mai mulți ani de o boală incurabilă, iar, potrivit apropiaților, în ultima perioadă aceasta a refuzat tratamentul.

La cererea familiei, medicii de la Clinica de Neurochirugie a Spitalului Judeţean Cluj nu vor furniza niciun fel de detalii despre starea sa de sănătate. Surse din cadrul clinicii spun că realizatoarea TV s-ar afla la secţia de Terapie Intensivă.

Mărioara Murărescu are 65 de ani şi timp de trei decenii a făcut istorie la postul public de televiziune cu emisiunea „Tezaur folcloric”. An de an, aceasta ne-a bucurat cu prezența în Alba, în calitate de prezentatoare a Festivalului-Concurs „Strugurele de Aur”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. mihai

    sâmbătă, 08.06.2013 at 21:37

    Multa sanatate, numai bine si bucurii celei care ne-a incantat cu”Tezaurul folcloric”a crescut,lansat si educat muguri de tezaur,zeci,sute de vedete autentice populare pastrand folclorul neaos romanesc asigurand inalta competenta profesionala si prezidand numeroase spectacole si serbari traditionale.Doamne ajuta!

  2. iuliana

    duminică, 09.06.2013 at 06:52

    Friday
    .Am cunoscut – o imediat dupa anul 1990. A ramas acelasi Om, ii multumesc pentru cuvintele frumoase adresate atat in emisiuni, cat si de cate ori a fost invitata in Teleorman, de accea il rog pe Bunul Dumnezeu sa aiba grija de Ea. Stiu ca va avea puterea sa depaseasca aceste momente, gandind la nepotelul sau care o asteapta acasa.Si noi va asteptam sa fiti alaturi de noi.

    Like · · Promote · Share.
    Mirela Iuliana, Simona Monica and 2 others like this..
    Write a comment…..Iuliana Carnaru
    Friday
    .’’Tezaur folcloric’’ este emisiunea care, ajunsã la varsta unui Om adult, ne-a obisnuit sã privim folclorul ca pe filon, ce vine din vremuri strãvechi sã ne ateste rãdãcinile nostre adânc înfipte în aceastã vatrã de doinã si baladã, sã ne confirme trãinicia si sã ne dea speranta nemuririi.
    Consider cã emisiunea este o adevãratã ladã de zestre a poporului nostru, care reuseste sã tezaurizeze cele mai frumoase si mai adevãrate productii folclorice. Orice român care se împodobeste cu odorurile din aceastã ladã, va fi iubit si invidiat pentru cã este cel mai frumos pãmântean.

    Like · · Promote · Share.
    Trupa Arhaic and Simona Monica like this..
    Write a comment…..Iuliana Carnaru
    Friday
    .’’Tezaur folcloric’’ este o emisiune cu un statut special, o emisiune care ne trimite cu gândul la mirificele zone cu tradiţiile şi obiceiurile lor, la cântecul nostru popular care este identitatea noastră. Atitudinea doamnei Marioara Murărescu faţă de folclor este o stare de spirit izvorâtă din respectul pentru telespectator, pentru cei cărora li se adresează. Folclorul este ascultat atât de cei de la sat, cât şi de cei de la oraş.

    Like · · Promote · Share.
    Simona Monica, Ştefania Şirin Narenji and Tatu Nicoleta like this..
    Write a comment…..Iuliana Carnaru
    Friday
    Cred că nu este bucurie mai mare pentru u…n realizator de emisiuni, decât faptul să ştie că el, cel care îşi desfăşoară activitatea de ani şi ani, descoperind, culegând, conservând şi scoţând la iveală minunatul ’’Tezaur’’ al creaţiei populare.
    Greutăţile pe care le-a întâmpinat pe parcursul vremii, momentele de cumpănă pentru că trebuie să recunoaştem au fost şi acestea, n-au fost puţine, de fiecare dată i-au dat tăria de a-şi continua drumul pe care l-a început, trecând peste neajunsurile ivite în cale.
    Nici răutăţile vieţii şi nici dezlănţuirile naturii n-ar putea să oprească să realizeze ceea ce a început atât de frumos cu aproape 30 de ani în urmă ’’Tezaur folcloric’’. În fiinţa sa viaţa şi-a făcut ’’mori de măcinat bulgări de aur şi argint zgrunţuros’’, de aceea ştie să preţuiască darurile vieţii, fiecare picătură de metaforă să n-o risipească aiurea.
    Multa sanatate doamna Marioara, va asteptam cu drag la alte manifestari care nu mai dstra stiti sa le dati viata!

  3. Raducu

    duminică, 09.06.2013 at 09:42

    Minunat ca faceti si astfel de articole de suflet. Marioara Muraresca a suferit aseara o noua interventie chirurgicala la Cluj si se simte mult mai bine. Sanatate multa ii dorim si noi, din Cluj

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax