Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Hațegan se retrage din funcția de președinte al PNL Alba Iulia. Urmările întoarcerii lui Pleșa în rândul liberalilor

Publicat

Marius Hațegan a anunțat, luni seara, că se retrage din funcția de președinte PNL Alba Iulia. Decizia a fost comunicată după ce, tot luni, primarul Gabriel Pleșa a anunțat că revine în PNL

”Realitatea acestor 3 ani de mandat mi-a arătat că oricât de muncitor, bine pregătit și bine intenționat ar fi un edil, în lipsa susținerii unei familii politice puternice, orice demers este infinit mai greu de dus la bun sfârșit”, a mărturisit Pleșa.

Marius Hațegan era candidatul PNL pentru funcția de primar la Alba Iulia, la alegerile de anul viitor.

Mesajul lui Marius Hațegan

”Sunt destui care se vor grăbi să felicite sau să dezaprobe cele mai recente schimbări de pe scena politică locală.

Mulți, în funcție de cum îi poartă momentul, în amontele sau avalul preferințelor.

E lucrul cel mai puțin important în agenda cetățeanului.

Personal, aleg să rămân ce am fost mereu. Un om simplu și sincer.

Le mulțumesc tuturor albaiulienilor pe care i-am întâlnit sau nu, celor care și-au manifestat susținerea față de candidatura mea, dar și celor care au preferat altceva.

E limpede că în lumina recentelor decizii de la nivel intern, din PNL, optez pentru ceea ce onoarea impune, mă retrag din funcția de președinte al PNL Alba Iulia.

Biroul meu, de la Consiliul Județean Alba, va rămâne mereu deschis, atâta timp cât voi ocupa o funcție publică.

Iar seriozitatea și implicarea mea vor rămâne aceleași, oriunde, în acest județ, oricând și oricât va fi nevoie”, a scris Marius Hațegan, pe Facebook.


PNL Alba nu a transmis până la această oră o reacție oficială.

Reacții politice

Referitor la decizia actualului primar Gabriel Pleșa, PSD Alba susține că: ”Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Gabriel Pleșa a revenit în PNL în căutarea unui loc călduț”.

Vezi și Reacția PSD Alba Iulia la întoarcerea primarului Gabriel Pleșa în PNL: ”Amuzant este că în trei ani nu au găsit nimic mai bun”

USR Alba a crezut în Gabriel Pleșa și în victoria sa la Alba Iulia pentru că, în acel moment, a fost singura alternativă”, este și reacția partidului care l-a propulsat în funcție pe primarul Pleșa.

Vezi și Președintele USR Alba, după anunțul lui Pleșa: „Singurul lucru pe care i-l reproșăm este lipsa de bărbăție. Putea să ne spună”

”Singurul lucru pe care eu și colegii din USR i-l reproșăm este lipsa de bărbăție și de curaj. Înainte de a pleca la „întâlnirea de taină” cu conducerea PNL, putea să spună în față că își dorește să plece sau, ca o formă de respect, putea să își anunțe colegii, care au muncit pentru a-i câștiga scaunul pe care vremelnic îl ocupă”, susține Beniamin Todosiu, președinte USR Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    marți, 12.12.2023 at 16:28

    Se întrevedea acest lucru, mai târziu sau mai aproape. La tine a fost mai aproape. Mulţumeşte-i piticului, marele sforar, care s-ar putea să o ia şi el în bot, că nu se ştie nicodată, cu degrigolada asta din PNL.

  2. PAPUSERESCU ROMANESCU

    miercuri, 13.12.2023 at 08:45

    ha teganule , ti am promis demult ca noi lucram la acest „maret proiect” , iti amintesc ca tu cam esti uituc , cind ai dat ordin de evacuare dintr un spatiu situat in blocul Ardealul la demisol , acel spatiu servea ca sediu al unui partid politic , al carui primvicepresedinte la nivel national sunt eu , la aceea vreme ti am spus ca nu va dura mult si va trebui sa parasesti fotoliul , ceea ce s a si intimplat , mai avem un pas care nu te v a mira , detroneaza te de buna voie si nesilit de nimeni , fii intelegator ca se lucreaza la scenariul doi care se v a realiza asa cum l am gindit.
    Sa auzim numai de bine dar mai n as crede … !!! Quo vadis???

  3. PAPUSERESCU ROMANESCU

    miercuri, 13.12.2023 at 08:48

    da , dupa plata si rasplata…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax