Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Horea Truță, condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a incendiat localul „Taverna” și a rănit grav două persoane

Publicat

inculpat tentativa de omor 1 marius horea truta Bărbatul din Alba Iulia, care în luna martie a dat foc barului „Taverna” din Alba Iulia, rănind grav și două persoane a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. După aproape opt luni de arest preventiv, Tribunalul Alba a admis, luni, cererea inculpatului Marius Horea Truţă și a fost eliberat.

Decizia de condamnare cu suspendare a fost pronunţată la Tribunalul Alba şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia. Marius Horea Truţă a fost arestat preventiv în martie.

„Respins cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de parchet. Admis cererea inculpatului; condamnat inculpatul la pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 6 luni înschisoare cu suspendarea executării sub supraveghere. Dispus punerea în libertate; admis în parte acţiunile civile”, se afirmă în minuta deciziei de la Tribunal.

Bărbatul este judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Marius Truță a incendiat localul „Taverna” de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, provocând arsuri grave asupra a două persoane. Potrivit procurorilor, în noaptea de 15/16 martie, „suspectul, pe fondul consumului de alcool, în timp ce participa la o petrecere organizată într-un bar, s-a înarmat cu o o macetă (sabie) cu lungimea de 50 cm şi cu o sticlă din plastic de 2,5 l, plină cu benzină, cu care a stropit pardoseala din bar şi clienţii aflaţi în interior, apoi a aprins acest combustibil cu ajutorul unei brichete, incendiind interiorul localului şi persoanele vătămate L. C. şi C. A., care au suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare şi la nivelul feţei, putându-le pune viaţa în pericol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax