Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marius Truţă a ajuns la Penitenciarul Aiud. Bărbatul care a incendiat un bar din Alba Iulia are de executat doi ani de închisoare

Publicat

inculpat tentativa de omor 1 marius horea truta Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba a transmis că bărbatul de 35 de ani care a fost condamnat la închisoare pentru distrugere, lovire şi port de obiecte periculoase, după ce a incendiat, anul trecut, un bar din Alba Iulia, a fost transportat la Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei. Marius Horea Truţă va sta doi ani după gratii.

Potrivit IPJ alba, poliţiştii Compartimentului Urmăriţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au reţinut, joi, pe T.M., de 35 de ani, din Alba Iulia, posesorul uni mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 19 februarie 2015, de Tribunalul Alba.

Bărbatul este condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, fapte comise în anul 2014, când a incendiat un local public din Alba Iulia.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Marius Truță a incendiat, în martie 2014, localul „Taverna” de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, provocând arsuri grave asupra a două persoane.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 15/16 martie, „suspectul, pe fondul consumului de alcool, în timp ce participa la o petrecere organizată într-un bar, s-a înarmat cu o o macetă (sabie) cu lungimea de 50 cm şi cu o sticlă din plastic de 2,5 l, plină cu benzină, cu care a stropit pardoseala din bar şi clienţii aflaţi în interior, apoi a aprins acest combustibil cu ajutorul unei brichete, incendiind interiorul localului şi persoanele vătămate L. C. şi C. A., care au suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare şi la nivelul feţei, punându-le viaţa în pericol”.

Citeşte şi Marius Horea Truţă, condamnat la doi ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE. Sentinţă definitivă în dosarul incendierii de la „Taverna”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax