Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Gala Voluntarilor din Județul Alba”. Festivitate de premiere organizată la Restaurantul „Mercur Magic”

Publicat

După finalizarea procesului de votare, voluntarii din județ vor fi premiați marți, 11 decembrie de la ora 18.00, la Restaurantul „Mercur Magic”, în cadrul „Galei Voluntarilor din Judeţul Alba”. Este vorba de un eveniment judeţean dedicat recunoaşterii voluntarilor, proiectelor de voluntariat și coordonatorilor de voluntari şi marchează Ziua Internaţională a Voluntarilor, celebrată în fiecare an în data de 5 decembrie. Gala este organizată de Centrul Județean Voluntariat cu sprijinul Federației VOLUM.

„Gala Voluntarilor din Județul Alba” este cel mai mare eveniment de recunoaştere a voluntarilor, a proiectelor de voluntariat şi a coordonatorilor de voluntari din judeţul nostru. Deși evenimentul a fost programat inițial în data de 5 decembrie când se sărbătorește Ziua Internațională a Voluntarilor, din cauza suprapunerii acestui eveniment cu alte manifestări importante pentru judeţ, echipa organizatorică a fost nevoită să decaleze data de desfăşurare a Galei pentru 11 decembrie.

Premiile pe care câștigătorii celor 13 secțiuni ale Galei vor pune mâna nu sunt deloc de neglijat. Premiul I constă într-un schimb de experiență la Centrul de Voluntariat din Bremen (Germania) pe durata a 10 zile. Premiul II îl reprezintă participarea la un curs de trei zile pe tema „Comunicare”, ce se va desfășura la Arieșeni, iar premiul III constă din participarea la un curs intensiv de o zi cu tema „Public Speaking”, ce se va desfășura la Ampoița.

Juriul care va evalua nominalizările la această Gală este compus din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba, Primăriei Municipiului Alba Iulia, Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba, Agenţiei pentru Dezvoltare Regională – Centru, OIR POS DRU – Regiunea Centru, reprezentantul regional al FRDS şi un reprezentant al mediului business.

Gala Voluntariatului 2012 încurajează implicarea tinerilor într-o mai mare măsură în activităţi de voluntariat, susţine şi promovează eforturile depuse de organizaţiile, instituţiile şi autorităţile locale pentru a crea la nivelul societăţii civile condiţii favorabile voluntariatului în judeţul Alba. În egală măsură, este un demers pentru ameliorarea şi recunoaşterea activităţilor de voluntariat, pentru pregătirea de resurse umane în vederea susţinerii activităţilor comunităţii, pentru creşterea respectului faţă de muncă, faţă de oameni, natură şi valorile contemporane dar şi pentru introducerea pe agenda publică a subiectului voluntariatului, în vederea obţinerii recunoaşterii valorii lui, ca parte integrantă a societăţii româneşti.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax