Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Reîncep lucrările la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. În maxim 3 luni, investiția va fi finalizată

Publicat

Bazinul Olimpic din Alba Iulia ar putea fi redeschis în maxim trei luni. Acesta este anunțul făcut luni de vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, care a purtat recent discuții cu responsabilii de proiect și de la care a primit asigurări că lucrările vor demara marți. Accelerarea investiției este posibilă după ce Compania Națională de Investiții a aprobat modificările la proiectul tehnic, ceea ce implică și posibilitatea acordării de finanțare.

Florin Roman susține că a discutat cu directorul general al SC Tim SA, Mihail Mândruție, care a confirmat faptul că, marți, vor relua lucrările la obiectivul de investiție. Potrivit socotelilor responsabilului de proiect, în luna aprilie, albaiulienii vor putea înota din nou în bazinul olimpic din Alba Iulia.

În prezent, lucrările la exteriorul bazinului olimpic au fost terminate, însă în interior acestea sunt încă departe de finalizare. Bazinul propriu-zis este încă la stadiul de ciment, iar tribunele nu sunt încă instalate. De asemenea, marginile, culoarele, dușurile, băile sunt în renovare, necesitând reparații, faianță, gresie și multe altele. Cu toate acestea, lucrările au fost repornite, iar termenul limită de finalizare a acestora este luna aprilie din 2013.

Citiți mai multe despre acest proiect și vizionați o galerie foto cu stadiu lucrărilor la bazinul olimpic.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. albaiulian

    luni, 14.01.2013 at 13:23

    De 1 an am tot primit termne . Fiecare politician se agata de aces bazin pt campania lor . In vara , Hava promitea inainte de alegeri ca in mai se deschide . Dupa ce a fost ales a promis ca in septembrieb . Apoi inainte de parlamentare , potor si cu umflatu de atanasiu promiteau ca in ianuarie . Acuma triky licky de roman promite ca in aprilie . Deci sigur se „deschide ” in aprilie . Penibil

  2. Rus Dragos(inotator de performanta)

    luni, 14.01.2013 at 18:01

    Ar fi cazul ca bazinul sa fie dat in folosinta pentru ca nu stiu cat mai rezistam sa facem naveta la Hunedoara!!!

  3. miu

    luni, 14.01.2013 at 21:39

    rusine, sunteti vrz ,bazinul asta se tot inaugureaza de acum 3 ani si nu se mai gata cu promisiunile, dar sa taceti si sa faceti voi stiti sau doar sa amagiti electoratul?
    nu se mai uita nimeni in gura voastra mai bine taceti ca ne-am saturat de minciuni

  4. AlbaIulian

    marți, 15.01.2013 at 18:16

    Mda,asta e Romania,ba nu aveti bani,ba nu stiu eu ce…..Rog pe cei care sunteti implicati in proiectul acesta,sa accelerati lucrarile la bazin,deoarce sunt foarte multi Albaiulieni,care doresc sa inoate in acest bazin,fie de performanta,fie incepatori,sunt foarte siguri ca majoritatea dintre Albaiulieni isi doresc acest lucru….

  5. SDA

    luni, 20.05.2013 at 13:34

    Acum este 20 mai 2013=))ma fac sa rad cat dureaza sa se faca un bazin olimpic…dupa parerea mea mai bine stateau pe ***** lor si asteptau sa faca banii necesari…hala romanie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax