Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARȚI seara la „Jocuri de Putere” : Bucureștiul sub Oprescu sau cum arată un oraș cu o administrație măcinată de corupție

Publicat

În această seară, de la ora 21.00, la întâlnirea cu Rareș Bogdan și „Jocurile de Putere” vei afla de la oameni care își iubesc orașul cum își pot recupera bucureștenii capitala din ghearele corupţilor, cât de adânc e infiltrată corupția în administrație și cât de lacomi sunt cei care au condus Bucureștiul până acum.
Câți bani puneau deoparte pentru Barosanu’ firmele care aveau contracte cu Primăria București? Cât de lungi sunt tentaculele mafiei lui Sorin Oprescu? Cum ar fi arătat acum Bucureștiul dacă nu ar fi fost macinat de corupție, lăcomie și aroganță, după chipul și asemănarea primarului arestat? Care sunt marile proiecte ale Primăriei Capitalei în care și-a băgat coada clica lui Oprescu? Ce soluții există pentru București și cine le poate pune în practica? Bucureștenii s-au săturat de minciuni, șpăgi și nesimițire și își cer în această seară, de la ora 21.00 la „Jocuri de Putere”, orașul înapoi!
Iar de la ora 22.30 analizăm toate efectele crizei refugiaților, care a slăbit o construcție europeană ce scârțâia deja din toate încheieturile.
Aflați de la invitații lui Rares Bogdan ce se ascunde în spatele declarațiilor super-optimiste ale Germaniei, care anunța că poate primi 500.000 de refugiați pe an timp de mai mulți ani, ce rol joacă SUA în criza imigranților, cum se construiește noua coaliție anti-ISIS și când va ataca decisiv armatele jihadiste din Siria și Irak, cum muta diplomații terorii ai lui Putin pe tabla de șah mondială și de ce va deveni Siria noua arenă în care se vor confrunta Unchiul Sam și Ivan.
Nu ratați de la 22.30 cea mai bună analiză a situaţiei externe, cu Rareș Bogdan și invitații săi, doar la Realitatea TV și Realitatea FM.
(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax