Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARŢI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Cine anunţă dezmembrarea ţării după ce a rupt drapelul României

Publicat

r b

rares bogdan Marţi seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi te provoacă la o ediţie de foc „Jocuri de Putere” despre cei ce vor să explodeze România din interior şi din exterior. Vei afla cine anunţă dezmembrarea ţării după ce a rupt şi călcat în picioare drapelul României, de ce este lăsat un cetăţean român să-şi înjure vatra şi ce legături are cu separatiştii din Ucraina.

De asemenea, vei descoperi noi informaţii în exclusivitate despre locul unde se află Victor Ponta, cine l-a convins că fuga în Serai îl poate salva de urmărirea penală şi cine se pregăteşte să măcelărească PSD ca să-l scape de procurorii anticorupţie.

Cum a ajuns premierul să tranzacţioneze un genunchi pentru o moschee, de ce invită teroriştii în România sub masca educaţiei superioare? Cine poate opri un tulburat psihic din marşul pentru distrugerea ţării?

BONUS: procesul pierdut de Monica Macovei şi Călin Popescu Tăriceanu cu profesorul Adrian Niculescu.

Nu rata astă-seară „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România! Pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax