Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARŢI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Substraturile legii care a pus parlamentarii paznici la stână. Despre pensiile speciale, legea anti-fumat şi RCA

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi spun de ce legea care-i pune pe ciobani să-şi omoare dulăii nu este doar o mostră de prostie, ci mai ales o suspiciune de corupţie.

Pentru cine a fost modificată Legea vânătorii? De ce au dat vina vânătorii pe câinii de la stână ca omoară căpriori, în loc să se uite după braconieri?

Nici un mister, şi vei afla răspunsul halucinant la „Jocuri de Putere”.

Ca, de altfel, şi miza măririi pensiilor demnitarilor, parlamentari/ primari/ viceprimari/ preşedinţi de Consilii Judeţene/ vicepreşedinţi de Consilii Judeţene, prima torpilă la adresa Guvernului Cioloş.

Iar de la ora 23.00 vei vedea cum va exploda preţul asigurării obligatorii de maşină, RCA! Cum s-au pus parlamentarii de-a curmezişul a 5 milioane de şoferi, cine face parte din frăţia anti-românească ASF-Parlament şi cum ajungi la faliment dacă ai două camioane şi cari lapte la cămine de bătrâni!

Totul astă-seară la „Jocuri de Putere – ediţie explozivă” de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ratiu gavril

    marți, 15.12.2015 at 22:19

    Dumnezeu sa va dea sanatate sinteti MARI din pacate aveti dreptate nu va lasati sint alaturi de voi ! !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax