Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri ale Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Alba: 66 de persoane au primit asistenţă, din 28 ianuarie

Publicat

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba monitorizează în continuare situaţia judeţului în perioada valabilităţii atenţionării meteorologice de Cod Galben pentru ninsori şi vânt, valabil până în data de 08.02.2012, orele 10.00. Reprezentanţii acestuia au comunicat că, până acum, s-au depistat 66 de cazuri sociale sau persoane cu hipotermie cărora li s-a acordat asistenţă medicală.

Alimentarea cu utilităţi publice nu este periclitată în judeţ, iar utilajele de deszăpezire acţionează în continuare.

Vremea a continuat să fie rece în ultimele zile, cu temperaturi în relativă creştere. La Blaj s-a înregistrat o temperatură minimă de – 11,7 grade Celsius. Straturile de zăpadă din judeţ ating cel mai mare nivel la Arieşeni, 77 cm şi Scărişoara, 50 cm.

În total, în perioada 28 ianuarie – 6 februarie 2012, patrulele Ministerului Administraţiei şi Internelor împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au depistat la nivelul judeţului Alba 66 cazuri sociale sau de persoane cu hipotermie cărora li s-a asigurat asistenţă medicală specializată sau un adăpost temporar pe toată perioada geroasă.

Nu au fost raportate situaţii de avarie în ceea ce priveşte alimentarea cu utilităţi publice (apă, gaz, energie electrică) a consumatorilor din judeţul Alba.

Având în vedere că în ultimele 24 de ore cantitatea de zăpadă căzută a fost destul de însemnată, reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii de întreţinere a drumurilor naţionale şi judeţene au intervenit cu 66 de utilaje şi 560 mc material antiderapant. Se circulă în condiţii de iarnă şi nu sunt drumuri blocate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax