Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Măsuri de urgență luate de primărie, după apariția virusului West Nile la Alba Iulia. Intervenții repetate de dezinsecție

Publicat

Ca urmare a  apariției virusul West Nile în Alba Iulia, Primăria municipiului va intensifica tratamentele de dezinsecție din oraș. Potrivit reprezentanților administrației locale, se vor lua măsuri în regim de urgență și se va acționa în repetat. 

Virusul West Nile a ajuns în județul Alba. O femeie din Alba Iulia a fost infectată în urma înțepăturii unui țânțar

O femeie de 64 de ani din Alba Iulia este internată la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență în urma infecției cu virusul West Nile, cauzată de înțepătura de țânțar. Se presupune că femeia ar fi contactat virusul în Alba Iulia.

În aceste condiții, administrația va intensifica numărul dezinsecțiilor din oraș, se va acționa în mod repetat, în regim de urgență.

„Am primit de la DSP informația, deocamdată am făcut trei trecerei la dezinsecție, dar vom acționa în mod urgent mai mult și mai puternic împreună cu DSP pentru a anihila cât mai mult din tot ceea ce înseamnă insecte care ar putea transmite acest virus” a declarat viceprimarul Paul Voicu.

În această vară au fost făcute trei dezinsecții în oraș de către firma DD Chim, contractată prin achiziție directă până la finalizarea licitației.

Trei firme s-au arătat interesate de preluarea contractului pe 4 ani pentru serviciul de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a municipiului Alba Iulia.
Au depus oferte la licitaţia în valoare de 4,2 milioane lei fără TVA, următorii operatori: Coral Impex SRL Ploieşti, Romprest Service SA Bucureşti şi DD Chim SRL Deva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax