Connect with us
Publicitate

BLAJ

MĂSURILE luate de Primăria Blaj pentru prevenirea coronavirus. Unitățile care au activitate cu publicul suspendată

Publicat

primaria blaj

Primăria Municipiului Blaj anunță măsuri luate la nivel local, conform recomandărilor Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în vederea limitării răspândirii noului coronavirus în România.

De vineri, 13 martie, Bazinul acoperit de înot va fi închis, până în 31 martie, cu posibilitatea prelungirii. Posesorii de abonamente vor beneficia automat de perioada rămasă nefolosită după redeschiderea Bazinului acoperit de înot.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Blaj a luat deja mai multe măsuri ce vizează limitarea sau suspendarea activităților instituțiilor subordonate Primăriei și Consiliului Local, precum și a evenimentelor culturale și sportive cu peste 100 de participanți.

S-a luat decizia suspendării activității cu publicul, în perioada 11-31 martie, cu posibilitatea prelungirii, la următoarele unități subordonate Primăriei Blaj: Centrul Cultural „Iacob Mureșianu”, Palatul Cultural, Biblioteca Municipală „Școala Ardeleană”, Muzeul de Istorie „Augustin Bunea”, Căminele Culturale din Tiur, Mănărade și Petrisat, After School-urile de pe raza municipiului Blaj.

De asemenea, se suspendă toate activitățile culturale și sportive cu peste 100 de persoane participante.

Accesul vizitatorilor la Căminul de Bătrâni Blaj a fost restricționat, iar personalul internat va fi lăsat să iasă din incintă doar în parcul din fața instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax