Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meciul 3 al finalei Diviziei A1 la volei Feminin. Volei Alba Blaj poate tranșa confruntarea dinaintea ultimului meci

Publicat

CSM Volei Alba Blaj poate obține miercuri 3 mai cel de-al șaptelea titlu de Campioană a României, dacă o învinge pe CSM Târgoviște în meciul 3 al finalei Diviziei A1 la volei feminin.

După două victorii pe teren propriu în primele două manșe ale finalei, echipa din Blaj este în pole-position pentru câștigarea unui nou titlu de campioană

Meciul #1 a fost tranșat rapid de către formația antrenată de Stevan Ljubicic, cu scorul de 3-0 (29-27, 25-18, 25-19), însă în manșa secundă CSM Târgoviște le-a dat mari bătăi de cap sportivelor Blajului.

Scorul meciului #2 a fost de 3-2 (20-25, 25-22, 28-26, 22-25, 15-10) în favoarea blăjencelor, care în anumite momente au părut că pierd controlul jocului.

„Meciul doi a fost foarte, foarte greu, dar foarte important, am câștigat și mai avem încă un pas până la titlu, ne pregătim pentru următorul meci și ne dorim să câștigăm finala cu 3-0. Nu este gata până la sfârșit!

Echipa a arătat caracter în aceste două meciuri, în primul set al meciului de vineri am revenit de la 20-23, iar în meciul de sâmbătă, în setul trei, am revenit de la 19-24 și asta a fost foarte important pentru că așa se câștigă finalele.

Sunt foarte mulțumit și fericit, am făcut multe greșeli sâmbătă, dar la sfârșit caracterele decid meciul.” a declarat antrenorul celor de la CSM Volei Alba Blaj.

Meciul de miercuri va fi transmis, asemeni celorlalte două, pe TVR3 și va începe de la ora 17:00

foto: Facebook Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax