Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Medalie de argint pentru Jidvei la Amsterdam: Chardonnay, din producția 2014, premiat la ”World Bulk Wine Exhibition”

Publicat

După ce în aprilie 2014 Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra, a devenit CEL MAI BUN VIN SAUVIGNON BLANC DIN LUME, prin medalia de AUR obținută la cea mai importantă competiție mondială de vinuri- ”Concours Mondial du Sauvignon” desfășurată la Bordeaux în Franța, compania JIDVEI- una dintre firmele fanion a județului Alba, a fost medaliată cu ARGINT, la Amsterdam, pentru vinul Chardonnay din producția anului 2014.

Distincţia a fost acordată la una dintre cele mai mari expoziţii de vinuri din lume, World Bulk Wine, ediţia a şasea, ce a avut loc în perioada 24 – 25 noiembrie, la Amsterdam, în Olanda. Târgul a reunit 250 de producători, din 19 țări. World Bulk Wine Exhibition este cel mai mare târg din lume, în ceea ce privește volumul, este dedicată profesioniștilor și se concentrează în întregime pe comercializarea de vin.

Cea mai nouă distincție primită de unul dintre liderii producătorilor de vin din România, Jidvei, completează o veritabilă colecție de medalii și premii acordate acestuia în anul 2014.

În cadrul expoziției din acest an au fost prezenți 250 de producători, din 19 țări și aproximativ 6.000 vizitatori de 59 naționalități diferite, în creștere cu 30% față de ediția anterioară.

Expoziția World Bulk Wine este cel mai mare târg la nivel mondial dedicat producătorilor de vinuri. Cea de-a şasea ediție a WBWE a fost cea mai importantă ediție de până acum, potrivit organizatprilor. În cadrul acesteia a fost confirmată prezența a aproape 6.000 de vizitatori din 59 naționalități diferite, la care s-au adăugat 250 de vinării din 19 țări (Franța, Spania, Italia, Argentina, Chile, Africa de Sud, Moldova, Australia, Macedonia, Malaezia, Austria, Ucraina, Noua Zeelandă, Belgia, Germania, România, Statele Unite ale Americii, Georgia și Ungaria). Toate țările menționate anterior au participat la ediția din acest an cu vinurile lor, fiind înregistrată o creștere de 30% a numărului de participanți la târg, comparativ cu anul trecut, în conformitate cu creșterea spațiului expozițional, care a ajuns la 6.000 de mp.

Cu toate acestea, importanța expoziției mondiale nu se regăseşte în special în numărul de producători participanți, ci în cantitatea de vin care este tranzacționat și în cifra de afaceri generată la târg. În ceea ce privește volumul, WBWE a devenit cel mai mare din lume dedicat comercializării de vin. Târgul este dedicat exclusiv profesioniștilor din domeniul vinificaţiei și se concentrează în întregime pe comercializarea de vin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax