Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

Medalie de argint pentru Jidvei la Amsterdam: Chardonnay, din producția 2014, premiat la ”World Bulk Wine Exhibition”

Publicat


După ce în aprilie 2014 Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra, a devenit CEL MAI BUN VIN SAUVIGNON BLANC DIN LUME, prin medalia de AUR obținută la cea mai importantă competiție mondială de vinuri- ”Concours Mondial du Sauvignon” desfășurată la Bordeaux în Franța, compania JIDVEI- una dintre firmele fanion a județului Alba, a fost medaliată cu ARGINT, la Amsterdam, pentru vinul Chardonnay din producția anului 2014.

Distincţia a fost acordată la una dintre cele mai mari expoziţii de vinuri din lume, World Bulk Wine, ediţia a şasea, ce a avut loc în perioada 24 – 25 noiembrie, la Amsterdam, în Olanda. Târgul a reunit 250 de producători, din 19 țări. World Bulk Wine Exhibition este cel mai mare târg din lume, în ceea ce privește volumul, este dedicată profesioniștilor și se concentrează în întregime pe comercializarea de vin.

Cea mai nouă distincție primită de unul dintre liderii producătorilor de vin din România, Jidvei, completează o veritabilă colecție de medalii și premii acordate acestuia în anul 2014.

În cadrul expoziției din acest an au fost prezenți 250 de producători, din 19 țări și aproximativ 6.000 vizitatori de 59 naționalități diferite, în creștere cu 30% față de ediția anterioară.

Expoziția World Bulk Wine este cel mai mare târg la nivel mondial dedicat producătorilor de vinuri. Cea de-a şasea ediție a WBWE a fost cea mai importantă ediție de până acum, potrivit organizatprilor. În cadrul acesteia a fost confirmată prezența a aproape 6.000 de vizitatori din 59 naționalități diferite, la care s-au adăugat 250 de vinării din 19 țări (Franța, Spania, Italia, Argentina, Chile, Africa de Sud, Moldova, Australia, Macedonia, Malaezia, Austria, Ucraina, Noua Zeelandă, Belgia, Germania, România, Statele Unite ale Americii, Georgia și Ungaria). Toate țările menționate anterior au participat la ediția din acest an cu vinurile lor, fiind înregistrată o creștere de 30% a numărului de participanți la târg, comparativ cu anul trecut, în conformitate cu creșterea spațiului expozițional, care a ajuns la 6.000 de mp.

Cu toate acestea, importanța expoziției mondiale nu se regăseşte în special în numărul de producători participanți, ci în cantitatea de vin care este tranzacționat și în cifra de afaceri generată la târg. În ceea ce privește volumul, WBWE a devenit cel mai mare din lume dedicat comercializării de vin. Târgul este dedicat exclusiv profesioniștilor din domeniul vinificaţiei și se concentrează în întregime pe comercializarea de vin.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Detaliile incredibile ale arestării fostului șef al DIPI: Ritualuri șamanice îmbunătățite cu drogul „molecula spiritului”

Publicat

Chestorul Gelu Oltean, fostul șef al DIPI (Direcția de protecție internă, fostul serviciu secret al Ministerului de Interne, cunoscut ca UM0215, ‘Doi şi-un sfert’), a fost reținut, pentru trafic de droguri, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT Braşov, iar ulterior instanța a aprobat arestarea sa.  Judecătorul a aprobat arestarea preventivă pentru 30 de zile a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ceaiuri care scad glicemia și ţin diabetul sub control. Plante medicinale cu acțiune hipoglicemiantă

Publicat

cana ceai

Când suferi de diabet, de bază rămâne, fără îndoială, tratamentul recomandat de medic. Totuși, unele plante medicinale conțin principii active hipoglicemiante, care pot fi de ajutor și în această afecțiune, pe termen lung sau scurt. ATENȚIE! Pentru că ceaiurile din plante au efecte hipoglicemiante, este necesar ca, în timpul tratamentului, să ții legătura cu medicul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Romanele românești publicate în secolul XIX, disponibile integral într-un muzeu ONLINE. Proiect inedit al Revistei Transilvania

Publicat

Revista Transilvania, editată la Sibiu, a publicat online, în Muzeul Digital al Romanului Românesc, 150 de romane cu autori români apărute în secolul XIX. Cărțile, esențiale pentru cultura română, pot fi răsfoite gratuit, de acasă.  Revista Transilvania anunță că proiectul continuă în 2020 cu digitizarea romanelor românești din prima treime a secolului al XX-lea. ”Am […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Biciclist în vârstă de aproximativ 80 de ani, accidentat mortal de o mașină, pe raza comunei Lupșa

Publicat

politie noaptea

Un biciclist în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost accidentat grav de o mașină, au tranmis rerpezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba. Accidentul s-a produs duminică seara, pe raza comunei Lupșa. Polițiștii spun că bărbatul a fost acroșat de un autoturism și este posibil ca acesta să fi suferit leziuni grave. UPDATE: Potrivit IPJ […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate