Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medic de 44 de ani, infectat cu COVID-19, a murit după trei săptămâni de luptă cu virusul: ”Avea o forță de muncă extraordinară”

Publicat

Cristian Milicin, un medic în vârstă de doar 44 de ani din Timișoara, confirmat pozitiv cu COVID-19, în urma cu trei săptămâni, a decedat vineri 28 august, pe secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș.

Din primele informații făcute publice, medicul se afla în stare gravă pe secția ATI a unității medicale. De trei zile acesta era intubat. Starea de sănătate a acestuia s-a agravat vizibil și deși colegii acestuia s-au luptat pentru a-i salva viața, vineri medicul a murit.

Mesajul colectivului Spitalului Victor Babeș din Timișoara

”Colegul nostru, dr. Cristian Milicin a pierdut aseară lupta împotriva Covid 19 și s-a stins în Secția de Terapie Intensivă a spitalului Victor Babeș. A fost internat în urma cu trei saptamani după ce i-a fost confirmat diagnosticul de infecție cu noul coronavirus.

Avea doar 44 de ani. Era un medic tânăr, cu o forță de muncă extraordinaraăși pentru care munca cu pacienții era cel mai important lucru în viata. Cristian Milicin era medic specialist în balneologie și recuperare medicală dar și cadru didactic, asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara.

Întreg colectivul Spitalului Victor Babes este alături de familie. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!”, au transmis într-un mesaj pe Facebook, reprezentanții spitalului din Timișoara.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax