Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medic de familie din Alba Iulia: ”La prima doză am fost entuziasmată. Doza a 3-a am făcut-o doar pentru a mă proteja pe mine”

Publicat

Mădălina Vesa, medic de familie din Alba Iulia, a descris în câteva cuvinte o discuție cu medici de familie din UK și din Franța și a explicat motivul pentru care și-a făcut doza a treia de vaccin. 

Într-o postare pe contul ei de Facebook, aceasta scrie că în alte țări europene, unde rata de vaccinare este mult mai mare decât cea din România, situația în spitale este aproape normală, iar cazurile de COVID sunt în general moderate spre ușoare, ca gravitate.

Citește și OFICIAL: CARANTINĂ de noapte, vinerea, sâmbăta și duminica, la Alba Iulia. Noi RESTRICȚII și în alte localități. Hotărârea CJSU

”La prima doză am fost foarte entuziasmată. Am simțit că fac parte dintr-un moment istoric. Am făcut vaccinul pentru sănătatea mea, a familiei și a comunității, să scăpăm cât mai repede de aceasta pandemie.

Să nu intrăm în colaps economic, social. Îmi doream normalitate.

Doza a 3-a am făcut-o doar pentru a mă proteja pe mine.

Societatea românească și-a batut joc de mine, de munca mea de medic, îmi pune continuu familia în pericol.

Ieri, înainte de o ședință cu medici de familie din Europa, am întrebat colega din UK: cum e la voi… și îmi răspunde că au forte multe cazuri la cabinetul medicului de familie, dar spitalele sunt aproape goale.

Pacienții au forme ușoare ce se vindecă mai repede ca și cele de anul trecut.

Îmi intreb colegul din Franța cum e la ei. Îmi răspunde că nu prea mai are consultații, activitatea lui de medic de familie a revenit la normal, spitalele sunt goale.

Dar au o rata de peste 90% de vaccinați. Am înghițit în gol și speram să nu mă întrebe același lucru” a scris pe Facebook, Mădălina Vesa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    luni, 04.10.2021 at 15:51

    Numai cei vaccinați au acces la public ? De o perioadă de timp numai asta o aud . Se dă pe post numai ce le convine unora . Acesta e primul semn de întrebare și urmează restul . Sunt tratamente care au rezultate bune în prima și a doua fază a bolii dar nu se vrea numai vaccin.Cu accele tratamente nu ar fii aglomerate spitalele .Ar mai fii multe de spus în cazul acesta .Astept și părerea altora . Vă doresc sănătate tuturor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax