Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medicii de familie își vor putea dota și renova cabinetele cu fonduri din PNRR. Până la 45.000 de lei, pentru echipamente medicale

Publicat

Peste 180 de milioane de euro sunt puse la dispoziția medicilor de familie pentru investiții în dotări și renovări ale cabinetelor medicale, de această sumă putând beneficia circa 3000 de medici de familie sau asocieri de cabinete de medicină primară din toată țara.

Printre dotări se numără și următoarele echipamente medicale: electrocardiograf digital, ecograf portabil, echipament IT, monitor funcții vitale etc.

Pentru dotarea cu echipamente și mobilier, fiecare cabinet sau asociere de cabinete poate accesa fonduri în valoare de 45.000 de euro fără TVA, iar pentru renovare pot fi solicitate fonduri de până la 15.000 de euro fără TVA, a scris directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, joi, pe pagina de Facebook.

Citește și Plângeri, reclamații și probleme interne la Spitalul din Alba Iulia. Cum au fost rezolvate de comisia de etică

Ghidul beneficiarului și anexele aferente pentru investiția în ”Cabinete ale medicilor de familie sau asocieri de cabinete de asistență medicală primară din cadrul Componentei 12 – Sănătate – Investiția 1. Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești” sunt publicate pe pagina de internet a Ministerului Sănătății la Secțiunea Apeluri PNRR Ministerul Sănătății – C12. Sănătate. – Investiția specifică: I1.1: Cabinete ale medicilor de familie sau asocieri de cabinete de asistență medicală primară – Ministerul Sănătății (ms.ro).

Vezi AICI Ghidul beneficiarului

Dosarele de finanțare se pot depune pe platforma www.proiecte.pnrr.gov.ro, începând cu data de 4 august 2022, ora 10:00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax