Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medicii și personalul auxiliar de la Spitalul Judetean de Urgență din Alba Iulia vor dona sânge pentru pacienți

Publicat

donare sange 3 Medicii, asistenții și personalul tehnic, economic și socio-administrativ de la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia vor dona sânge, în perioada 13 – 23 septembrie, în cadrul unei campanii prin care încearcă să mobilizeze cât mai multe persoane.

Medicii, asistenții și personalul tehnic, economic și socio-administrativ de la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia vor dona sânge, timp de 10 zile, în cadrul campaniei „Noi donăm, noi salvăm”.

„Din 13 până în 23, în perioada aceasta de 10 zile, personalul medical va dona sânge. Am mai spus că e nevoie de sânge, sunt mulți pacienți oncologici, sunt multe operații de neuro-chirurgie, sunt mulți pacienți critici și nu mai este sânge. (…) Noi o să mergem mâine dimineață, colegii o să meargă în halate. Sunt mulți donatori dintre noi, donatori fideli, sunt mulți cu grupe rare care atunci când sunt sunați vin să doneze, dar acum în mod special o să meargă și alții. Vrem să vedem că se mai schimbă ceva și că lumea ne privește cu alții ochi și că vin și din afară”, a spus marți, în cadrul unei conferințe de presă, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului din Alba Iulia, Monica Onețiu.

„Este o campanie națională acum, dar noi am vrut, împreună cu Centrul de Transfuzii, să personalizăm campania. Poate reușim să sensibilizăm mai multă lume arătând că noi suntem și de o parte și de alta a baricadei”, a spus managerul instituției, Nicoleta Coșarcă, prezentă la conferință.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax