Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medicul legist de la Spitalul Județean Alba, ARESTAT după ce a condus fără permis și a refuzat prelevarea de probe de sânge

Publicat

Medicul Daniel Dragotă a fost arestat pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Acesta a cerut prin avocat să rămână în arest la domiciliu, însă instanța a respins cererea ca neîntemeiată. 

Reamintim faptul că medicul a provocat miercuri două accidente rutiere. Când a fost localizat de polițiști, a refuzat testarea cu etilotestul dar și prelevarea de probe de sânge. Mai mult de atât, acesta avea și permisul suspendat. 

Vezi mai multe video și Citește și VIDEO: Medicul legist de la Spitalul Județean Alba, REȚINUT de polițiști. Ar fi fost beat, dar a refuzat testarea

Solutia pe scurt dată de Judecătoria Alba Iulia:

„În baza art. 226 alin. (1) Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (1) lit. d) şi art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului DRAGOTĂ DANIEL…, pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. 335 alin. 2 C.pen. și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prevăzută de art. 337 C.pen., totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.08.2021 şi până la data de 24.09.2021, inclusiv.

În baza art. 230 alin. 1, 2, 3 şi 4 C.proc.pen., dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 26.08.2021 şi până la data de 24.09.2021, inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpat, prin apărător, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

În baza art.275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 26.08.2021, ora 17:30.”

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 august 2021, în jurul orei 18:00, în urma unui apel prin 112, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe strada Fântânele din Alba Iulia, unde a fost semnalată producerea unui incident rutier.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un autoturism staționat, în urma accidentului rezultând pagube materiale. Anterior acestui eveniment, în jurul orei 12:00 bărbatul ar fi fost implicat într-o altă tamponare, iar după producerea acesteia și-ar fi continuat drumul.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Medic de la Spitalul Județean Alba, dus la Poliție după ce ar fi condus băut și ar fi provocat două accidente

Bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că avea permisul de conducere suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    joi, 26.08.2021 at 19:22

    Lasă că ăsta scapă,căci are bani mulți nu îl plângem noi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax