Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Medicul legist de la Spitalul Județean Alba, REȚINUT de polițiști. Ar fi fost beat, dar a refuzat testarea

Publicat

Medicul Daniel Dragotă a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Alba Iulia, după ce a provocat două accidente rutiere. Când a fost localizat de polițiști, a refuzat testarea cu etilotestul dar și prelevarea de probe de sânge. 

Mai mult de atât, medicul avea și permisul suspendat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 august 2021, în jurul orei 18:00, în urma unui apel prin 112, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe strada Fântânele din Alba Iulia, unde a fost semnalată producerea unui incident rutier.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un autoturism staționat, în urma accidentului rezultând pagube materiale. Anterior acestui eveniment, în jurul orei 12:00 bărbatul ar fi fost implicat într-o altă tamponare, iar după producerea acesteia și-ar fi continuat drumul.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Medic de la Spitalul Județean Alba, dus la Poliție după ce ar fi condus băut și ar fi provocat două accidente

Bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că avea permisul de conducere suspendat.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, iar în cursul zilei de joi, 26 august, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

UPDATE AICI: Medicul legist de la Spitalul Județean Alba, ARESTAT după ce a condus fără permis și a refuzat prelevarea de probe de sânge

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax