Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mega scandalul imobiliar din Alba Iulia: SECHESTRU pe toate bunurile și conturile bancare ale avocatului Ovidiu Jidveian

Publicat

Toate bunurile avocatului Ovidiu Jidveian, dar și toate conturile bancare ale acestuia au intrat sub sechestu asigurator. Măsura a fost luată de magistrații Tribunalului Alba, vineri, 26 ianuarie 2024. 

Este vorba despre avocatul Ovidiu Jidveian, omul din spatele celui mai mare scandal imobiliar produs în Alba Iulia.

Cererea de măsuri asiguratorii a fost formulată de e cabinetul Individual de Insolvenţă Jurj Liliana-Mariana, care este și administrator judiciar al debitoarei SC Parc Residence Alpha SRL.

Firma este în insolvență, iar magistrații au admis cererea de sechestru. Minuta pe scurt a deciziei magistraților Tribunalului Alba este publică pe portalul instanțelor de judecată.

Admite cererea formulată de Cabinet Individual de Insolvenţă Jurj Liliana-Mariana, (…) în calitate de administrator judiciar al debitoarei SC Parc Residence Alpha SRL-în insolvenţă, contradictoriu cu pârâtul Jidveian Ovidiu Viorel,(…): Dispune înfiinţarea sechestrului asigurător asupra bunurilor imobile şi mobile ale pârâtului Jidveian Ovidiu Viorel, (…) şi a popririi asigurătorii asupra disponibilităților băneşti ale pârâtului existente în conturile bancare deschise la unităţile bancare: BANCA TRANSILVANIA, LIBRABANK, ING BANK, FIRST BANK, ALPHA BANK, OTP BANK, UNICREDIT, GARANŢI BANK, PATRIA BANK, REVOLUT, BCR, CEC BANK, BRD, până la concurenţa sumei de 33.802.278 lei.

Stabileşte cuantumul cauţiunii la suma de 338.022,78 lei şi obligă administratorul judiciar să depună această cauţiune, din averea debitoarei, în termen de 10 zile de la data comunicării prezentei încheieri, sub sancţiunea desfiinţării de drept a măsurilor asigurătorii. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii realizată prin publicare în BPI. Cererea de apel se depune la Tribunalul Alba, sub sancţiunea nulităţii.

Mega scandalul blocurilor din centrul orașului

Mega scandalul imobiliar din Alba Iulia, care îl are în prim plan pe avocatul și fostul subprefect de Alba din partea PSD, Ovidiu Jidveian, este departe de a se termina.

Cazul a devenit public după ce mai mulți clienți ai avocatului au protestat miercuri, 16 ianuarie în fața blocurilor ridicate de acesta, imobile în care și-au cumpărat apartamente.

Potrivit unui document ANAF, dar și a declarațiilor date de oamenii prezenți la protest, mai multe apartamente, garsoniere și spații comerciale, ar fi fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Mega scandalul imobiliar de la Alba Iulia. Cum a vândut avocatul Ovidiu Jidveian 50 de apartamente la 155 clienți

Este vorba despre o afacere imobiliară, două blocuri construite în centrul orașului, pe un teren de 1148 metri pătrați, pentru care s-a plătit 6 milioane de euro în 2019.

Avocatul Jidveian a ajuns în posesia terenului după ce l-a cumpărat de la bunica sa. Informația este făcută publică într-un document realizat în urma unei inspecții ANAF.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 26.01.2024 at 18:03

    Portret de subprefect PSD-ist. Ca şi Buzatu,ca si mulţi alţi PSD-işti. Bine zicea unul astăzi pe un post tv, majoritatea PSD-istă este la răcoare, cu mari şanse de majorare a majorităţii. Să-i votăm, că trebuie împrospătaţi.

  2. Pripon Marius

    vineri, 26.01.2024 at 19:23

    Un excroc!

  3. Cornelia

    vineri, 26.01.2024 at 19:49

    ma incompetentilor, lasati-l in curu gol, luatii tot ce-a furat, dupa la sapa la vie!

  4. dolfi

    vineri, 26.01.2024 at 21:17

    ma tem ca la ce legi sunt in Rromania, o sa-i luati boii de la bicicleta…

    Boboru’ credul va ramane cu ochii in soare. Au zis-o bine cei de la Parazitii: „Privesc viata printr-un geam de Mercedes, din exterior.”

  5. Cetateanul

    sâmbătă, 27.01.2024 at 14:01

    L a cumparat de la bunica sa. Nu a verificat cineva vreo data ca a fost o excrocherie de la inceput. actul prin care ultima descendenta a familiei Albini nu a cuniscut o pe bunica sa si nici nu i a lasat vreun drept sa preia drepturile litigioase. A fost facut, in fals, un document de care a beneficiat avocatul Jidveiat. Nici nu s au cunoscut Albini cu soacra lui jidveian. Toate contractele dobandite ulterior sunt nule de drept si imobilele ar trebui sa intre in patrimoniul Primariei Alba Iulia.

  6. Kerbu

    marți, 30.01.2024 at 11:19

    N-au ce sechestru e bunuri sa-i mai puna, a facut jmecheria clasica si a divortat de Bia ca sa-i transfere ei toate bunurile si banii.

  7. Habarul

    joi, 01.02.2024 at 17:01

    Un idiot. Cum naiba l-au pus psd-istii subprefect ? Acum cine își asumă numirea ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax