Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesaje de 8 martie pentru mame, soții, iubite sau colege de serviciu. Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața noastră

Publicat

mesaje de 8 martie

Mesaje de 8 martie pentru mame, soții, iubite sau colege de serviciu. Indiferent la cine ne gândim în această zi, nu trebuie să ratăm momentul de a trimite un mesaj celor mai dragi femei din viața noastră. 

Cele mai frumoase și importante ființe de pe pământ sunt sărbătorite în fiecare an de 8 MARTIE.

Mame, soții, iubite, surori, colege, profesoare sau soacre, pentru toate doamnele minunate din viața noastră, în acestă zi specială, avem un gând frumos de transmis.

Ziua Internațională a Femeii este o ocazie de a aprecia și de a recunoaște contribuțiile femeilor din viața noastră.

VEZI și MESAJE de 8 MARTIE: Felicitări „de suflet”, frumoase sau amuzante. Urări pentru mamă, soţie, iubită, colegă

Mesaje de 8 martie pentru mame

„Draga mea mamă, în ziua de 8 martie, vreau să-ți mulțumesc pentru tot sprijinul, dragostea și înțelegerea pe care le-ai arătat mereu. Ești un exemplu de feminitate și putere. La mulți ani cu sănătate și fericire!”

„Mamă dragă, în ziua de 8 martie, îți urez să fii răsplătită cu tot dragostea și aprecierea pe care o meriți. Ești o mamă extraordinară și un pilon de putere în viața noastră. La mulți ani cu bucurii și împliniri!”

„La mulți ani, draga mea mamă! Îți mulțumesc pentru că ești mereu acolo pentru noi, pentru că ne susții și ne îndrumi cu dragoste și înțelepciune. Sărbătorește-ți feminitatea și puterea interioară în fiecare zi!”

Zece idei de cadouri pentru 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. O idee bonus, doar pentru curajoși

„Mama mea iubită, în ziua de 8 martie, îți doresc să fii înconjurată de dragostea și căldura familiei tale. Ești o mamă minunată și un exemplu de dăruire și sacrificiu. La mulți ani cu sănătate și fericire!”

„Mamă dragă, în această zi specială, vreau să-ți mulțumesc pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru noi și pentru tot sprijinul necondiționat. Ești un exemplu de iubire și devotament. La mulți ani cu dragoste și recunoștință!”

Mesaje și urări de 8 martie pentru soție

„Draga mea soție, în ziua de 8 martie, vreau să-ți mulțumesc pentru că ești inima și lumina vieții mele. Ești sursa mea de inspirație și fericire. La mulți ani, cu dragoste și admirație!”

„La mulți ani, iubita mea soție! Îți doresc să fii răsplătită cu tot respectul și aprecierea pe care le meriți. Ești o femeie extraordinară și o parteneră de viață minunată. Sărbătorește-ți frumusețea și feminitatea în fiecare zi!”

Mesaje de 8 martie: „Draga mea soție, în ziua de 8 martie, vreau să-ți mulțumesc pentru toată dragostea, grijile și sacrificiile pe care le faci pentru familia noastră. Ești o mamă și o soție devotată. La mulți ani cu fericire și împliniri!”

Citiți și: Mesaje și urări de 8 Martie. Cele mai frumoase felicitări pentru mamă. Cuvinte meșteșugite pentru soacră de Ziua Femeii

„La mulți ani, draga mea! În această zi specială, îți doresc să fii răsfățată și iubită așa cum meriți. Ești o soție minunată și o prezență indispensabilă în viața mea. Sărbătorește-ți frumusețea și puterea interioară în fiecare clipă!”

„Marea mea dragoste, în ziua de 8 martie, vreau să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de mult înseamnă pentru mine. Ești lumina ochilor mei și sufletul meu pereche. La mulți ani cu dragoste și căldură!”

Mesaje de 8 martie pentru iubită

„Draga mea, în ziua de 8 martie, vreau să-ți spun cât de norocos sunt să te am alături. Ești lumina vieții mele și sursa mea de inspirație. La mulți ani alături de mine, cu dragoste și fericire!”

„Pentru cea mai minunată femeie din lumea mea, în ziua de 8 martie, îți trimit toată dragostea și admirația mea. Ești o femeie puternică, frumoasă și plină de grație. La mulți ani alături de mine, sărbătorind dragostea noastră!”

„La mulți ani, iubita mea! Îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine, că îmi oferi sprijin și căldură necondiționată. Ești un dar neprețuit în viața mea. Sărbătorește-ți feminitatea și frumusețea în ziua de 8 martie!”

„Draga mea, în ziua de 8 martie, vreau să-ți reamintesc cât de mult însemni pentru mine. Ești sursa mea de fericire și echilibru. Fie ca această zi să-ți aducă toate bucuriile pe care le meriți. La mulți ani, iubită minunată!”

„În ziua de 8 martie, vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine și pentru tot sprijinul pe care mi-l oferi mereu. Ești unica mea iubită și te ador din toată inima. La mulți ani alături de mine, cu dragoste și apreciere!”

Mesaje de 8 martie pentru colega de serviciu

„La mulți ani de Ziua Femeii! Îți doresc o zi minunată și plină de realizări, dragă colegă. Ești o parte importantă a echipei noastre și apreciez tot ceea ce faci pentru succesul nostru comun.”

„În ziua de 8 martie, vreau să-ți urez multe bucurii și succese în viața ta personală și profesională. Ești o colegă de încredere și un exemplu de profesionalism. La mulți ani, cu toată aprecierea!”

Mesaje de 8 martie: „Dragă colegă, în această zi specială, vreau să-ți mulțumesc pentru colaborarea și dedicarea ta. Ești o persoană deosebită și merită sărbătorită în fiecare zi. La mulți ani cu realizări pe măsură!”

„La mulți ani, colega mea! Îți doresc o zi plină de surprize plăcute și momente memorabile. Ești un membru valoros al echipei noastre și o persoană minunată în general. Sărbătorește-ți feminitatea și profesionalismul în ziua de 8 martie!”

„În ziua de 8 martie, îți urez să fii răsplătită cu tot respectul și recunoașterea pe care le meriți. Ești o colegă de excepție și mă simt norocos să te am alături în echipa noastră. La mulți ani cu bucurii și împliniri!”

Felicitări de 8 martie pentru toate femeile din viața ta:

  • „La mulți ani de Ziua Femeii! Sărbătorește astăzi toate realizările tale și toate momentele minunate pe care le aduci în lumea noastră.”
  • „Fie ca ziua de 8 martie să-ți aducă zâmbete, bucurii și multe momente speciale. Ești o femeie minunată și meriți tot ce este mai bun în lume!”
  • „În această zi specială, îți urez să fii răsplătită cu dragoste, respect și recunoștință pentru tot ceea ce faci. La mulți ani, femeie puternică și frumoasă!”
  • „Fie ca Ziua Femeii să-ți aducă împliniri și satisfacții în toate aspectele vieții tale. Ești o inspirație pentru cei din jurul tău. La mulți ani!”
  • „Draga mea, în ziua de 8 martie, îți doresc să te simți apreciată, iubită și admirată pentru toate calitățile tale unice. Ești minunată așa cum ești!”
  • „La mulți ani de 8 martie! Fie ca fiecare zi să-ți aducă fericire, succes și împliniri pe deplin meritat. Ești o femeie puternică și extraordinară!”
  • „În această zi specială, vreau să-ți mulțumesc pentru tot sprijinul și dragostea pe care le oferi. Ești o femeie deosebită și merită sărbătorită în fiecare zi!”
  • „Fie ca 8 martie să-ți aducă oportunități noi, succese neașteptate și momente de fericire pură. Ești o prezență minunată în viața noastră!”
  • „La mulți ani, draga mea! Îți doresc o zi plină de bucurii și surprize frumoase. Ești o femeie specială și merită să fii sărbătorită în fiecare zi!”
  • „Sărbătorește-ți frumusețea, forța și inteligența în această zi deosebită. Ești un exemplu de feminitate și putere pentru noi toți. La mulți ani!”
  • „Fie ca ziua de 8 martie să-ți aducă raze de soare, culori vii și multe motive de bucurie. Ești o femeie minunată și ai un loc special în inimile noastre!”
  • „În această zi frumoasă, îți doresc să te simți iubită, apreciată și înțeleasă în toate alegerile tale. Ești o femeie unică și valoroasă. La mulți ani!”
  • „La mulți ani de 8 martie! Sărbătorește-ți feminitatea și puterea interioară în fiecare clipă. Ești o femeie extraordinară și o inspirație pentru noi toți!”
  • „Fie ca fiecare zi să-ți aducă motive de zâmbet și bucurie, iar 8 martie să fie doar începutul unei serii de momente minunate. La mulți ani, femeie frumoasă!”
  • „În această zi de sărbătoare, îți mulțumesc pentru tot ceea ce ești și pentru tot ceea ce faci. Ești o femeie remarcabilă și merită toate cele bune din lume. La mulți ani!”

Ziua Internațională a Femeii este o zi globală de celebrare a realizărilor sociale, economice, culturale și politice ale femeilor.

Ziua marchează și un apel la acțiune pentru accelerarea egalității de gen.

Activități semnificative sunt observate în întreaga lume, pe măsură ce grupurile se adună pentru a celebra realizările femeilor sau pentru a milita pentru egalitatea femeilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax