Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE de Sf. GHEORGHE 2022: Idei de urări pe care le poţi trimite celor dragi sau cunoscuţilor care-şi sărbătoresc onomastica

petrecer sampanie

Publicat

MESAJE, FELICITĂRI, URĂRI, SMS de Sfântu Gheorghe 2022. În 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Este prilej pentru cei care îi poartă numele să primească gânduri frumoase şi urări din partea prietenilor, familiei şi colegilor.

Dacă nu eşti foarte inspirat în acest an sau vrei să compui un mesaj original, îţi prezentăm câteva idei de unde să începi.

Mesaje de Sfântul Gheorghe

La mulţi ani cu veselie
Sănătate pe vecie
Casa plină de bucate
Dragoste pe săturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La mulţi ani şi sus paharul!

 

Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viață numai flori,

Noroc și bucurie!

La Mulți Ani, Gheorghe!

Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşă să-ţi bată, iar Bunul Dumnezeu să-ţi dea, tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevarăți, și multă bucurie!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc să ai parte de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!

Să fii mereu tână și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Urări de Sfântul Gheorghe

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Gheorghe!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.

Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!

La multi ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

Citește și Mesaje de Ziua Copilului 2021 * SMS pentru 1 Iunie  – Urări si felicitări de 1 iunie * Cele mai frumoase mesaje de ”la mulți ani” de ziua copilului  * Mesaje pentru nepoți de la bunici

Îți urez La multi ani pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Gheorghe să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Dragă George, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!

Această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!

Felicitări de Sfântul Gheorghe

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire.

Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

De ziua numelui tău, îţi doresc numai bine, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

O viaţă plină de împliniri şi de realizări. La mulţi ani Geta!

Dragă Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

La mulţi ani Georgiana! Ceea ce îţi doreşti să şi se îndeplinească şi să fii iubită!

Liliac înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Gheorghe!

De azi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să rămână, să ai doar zile însorite și pline de bucurie. La mulți ani

La multi ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea, așa și tu ne luminezi nouă viața. Să fie viața ta senină ca răsăritul de soare!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani

Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani, Georgeta, Georgiana/ Gheorghe!

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi că Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax