Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE de Sf. GHEORGHE 2022: Idei de urări pe care le poţi trimite celor dragi sau cunoscuţilor care-şi sărbătoresc onomastica

Publicat

petrecer sampanie

MESAJE, FELICITĂRI, URĂRI, SMS de Sfântu Gheorghe 2022. În 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Este prilej pentru cei care îi poartă numele să primească gânduri frumoase şi urări din partea prietenilor, familiei şi colegilor.

Dacă nu eşti foarte inspirat în acest an sau vrei să compui un mesaj original, îţi prezentăm câteva idei de unde să începi.

Mesaje de Sfântul Gheorghe

La mulţi ani cu veselie
Sănătate pe vecie
Casa plină de bucate
Dragoste pe săturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La mulţi ani şi sus paharul!

 

Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viață numai flori,

Noroc și bucurie!

La Mulți Ani, Gheorghe!

Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşă să-ţi bată, iar Bunul Dumnezeu să-ţi dea, tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevarăți, și multă bucurie!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc să ai parte de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!

Să fii mereu tână și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Urări de Sfântul Gheorghe

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Gheorghe!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.

Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!

La multi ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

Citește și Mesaje de Ziua Copilului 2021 * SMS pentru 1 Iunie  – Urări si felicitări de 1 iunie * Cele mai frumoase mesaje de ”la mulți ani” de ziua copilului  * Mesaje pentru nepoți de la bunici

Îți urez La multi ani pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Gheorghe să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Dragă George, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!

Această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!

Felicitări de Sfântul Gheorghe

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire.

Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

De ziua numelui tău, îţi doresc numai bine, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

O viaţă plină de împliniri şi de realizări. La mulţi ani Geta!

Dragă Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

La mulţi ani Georgiana! Ceea ce îţi doreşti să şi se îndeplinească şi să fii iubită!

Liliac înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Gheorghe!

De azi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să rămână, să ai doar zile însorite și pline de bucurie. La mulți ani

La multi ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea, așa și tu ne luminezi nouă viața. Să fie viața ta senină ca răsăritul de soare!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani

Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani, Georgeta, Georgiana/ Gheorghe!

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi că Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

EVENIMENT

O nouă grădiniță va fi construită la Alba Iulia. Locația, în apropierea unei unități militare

Publicat

O nouă grădiniță va fi construită la Alba Iulia. Inițiativa aparține Arhiepiscopiei Ortodoxe și terenul vizat se află în perimetrul de siguranță al unei unități militare.

Locația este pe strada Constantin Galeriu, în zona Alba-Micești (Valea Popii).

Suprafața de teren propusă este în categoria de folosință ”pășune și altele”, fiind amplasat în zona de protecție și de siguranță a unității militare, astfel că se cere elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu (PUD).

Suprafața studiată este de 7841 mp, învecinată la nord cu strada Constantin Galeriu, la sud cu UM 1023, la vest cu imobil ce aparține Arhiepiscopiei Ortodoxe Române Alba Iulia și la est cu strada Arsenie Boca.

Clădirile grădiniței vor fi construite în regim demisol-parter-etaj. Incinta va fi amenajată cu parcări, alei, platforme, zone verzi.

Cele trei săli de grupă vor fi la parter. Construcțiile vor fi inserate în terenul în pantă, pe o latură, cu acoperiș tip terasă circulabilă înierbată. Pavilionul principal va include spații administrative, sală și vestiare educatoare, birou director/contabilitate, cabinet medical, oficiu, sală mese, sală multifuncțională pentru activități educative și serbări, mic paraclis.

Clădiea sălilor de grupă va fi în poziție superioară cu demisol parțial și parter deschis către curte sistematizată.

Accesul pietonal și rutier se va asigura din cele două străzi. Mașinile vor putea staționa doar în interiorul parcelei, în afara circulației publice. Au fost propuse 24 de parcări.

Grădinița se va construi lângă unitatea militară, cu respectarea următoarelor:

 • limite amplasament
 • zonă siguranță aferentă
 • neemitere pretenții privind o posibilă poluare fonică
 • interzicere fotografiere în direcția obiectivului militar
 • ajustarea unor posibile camere video amplasate la grădiniță pentru a nu permite vizualizarea obiectivului militar
 • interzicere aparatură radiocomunicații posibilă a interfera cu sistemele de comunicații militare
 • respectarea indicatoarelor și a îndrumărilor personalului militar aflat în paza obiectivului
 • neafectarea activităților, terenurilor, construcțiilor, instalațiilor din administrarea MApN

Documentația cu detaliile de mai sus este prezentată consilierilor locali în ședința din 27 septembrie, pentru aprobarea PUD.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Polițiști din Alba, voluntari la Alba Carolina Bike Race. Asigură traseul greu accesibil din zona Mamut, la concurs

Publicat

Polițiștii din Alba sunt alături de participanții la concursul de ciclism montan Alba Carolina Bike Race.

Doi dintre ei asigură traseul greu accesibil din zona Mamut. Aurelian și Radu s-au implicat ca voluntari.

De asemenea, în locația principală a concursului, în zona Parcul Unirii – Casa de Cultură a Sindicatelor, polițiștii sunt alături de copii le prezintă regulile de circulație pe care trebuie sa le respecte biciclistii.

Aproximativ 450 de concurenți de toate vârstele participă sâmbătă la Alba Carolina Bike Race. Concursul se desfășoară în cadrul unui eveniment maraton, cu plecare din Alba Iulia. Concurenții parcurg traseu prin mai multe localități din regiune, pe o distanță de aproximativ 65 km.

Vezi FOTO-VIDEO: A început concursul de ciclism montan Alba Carolina Bike Race. Sute de participanți la competiția de la Alba Iulia

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mașini tunate în Cetatea Alba Carolina. PROGRAM ”Cars and Coffee” la Alba Iulia

Publicat

Mașini tunate, adevărate bijuterii pe patru roți, pot fi admirate în acest weekend în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Este a doua ediție a evenimentului ”Cars and Coffee”.

Pasionații de tuning auto s-au întâlnit la Alba Iulia, pentru a-și expune mașinile, dar și pentru discuții și distracție.

Autoturismele pot fi admirate astăzi și mâine, în șanțurile de pe latura de Vest.

PROGRAM

Sâmbătă, 24 septembrie

 • 9:30-11:00 – acces auto
 • 11:30 – deschiderea oficială a evenimentului
 • 13:00 – Lowest Cars
 • 15:00 – Limbo
 • 17:30 – Loudest Cars
 • 21:00 – Afterparty la locație DJ Andi By Sunetim

Duminică, 25 septembrie

 • 11:00 – Strongest Car Guy
 • 13:00 – Fastest Car Guy
 • 15:00 – premierea
 • 16:00 – închiderea evenimentului

Prima ediție a evenimentului a fost organizată în Piața Cetății, în primăvara acestui an. Vezi AICI

Vezi și EVENIMENTE de weekend în ALBA: competiție de ciclism și festival de folk la Alba Iulia, ziua recoltei la Aiud. PROGRAM

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A început concursul de ciclism montan Alba Carolina Bike Race. Sute de participanți la competiția de la Alba Iulia

Publicat

Peste 400 de concurenți participă sâmbătă la concursul de ciclism montan Alba Carolina Bike Race, ediția a doua. Aceștia au luat startul din zona Parcul Unirii – Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu și vor parcurge mai multe localități din regiune.

Alba Carolina Bike Race este o competiție de ciclism cross country, care se desfășoară în cadrul unui eveniment maraton, cu plecare din Alba Iulia. Concurenții parcurg traseu prin mai multe localități din regiune, pe o distanță de aproximativ 65 km.

Evenimentul este un proiect al Asociației Biciclim Alba în parteneriat cu Primăria Alba Iulia. Sunt aproximativ 450 de concurenți, pe categorii de vârstă.


Adresată iubitorilor de ciclism montan, competiția se desfășoară pe 3 trasee: de 23 km, 36 km, respectiv 63 km, cu diferite grade de dificultate, și este deschis oricărui ciclist, indiferent de vârstă, profesionist sau amator, care are un minim de experiență, o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să-i permită un efort fizic susținut.

Traseele au fost gândite să acopere toate categoriile de participanți, să fie parcurse în proporție de 100% pe bicicletă și să străbată poteci, drumuri și puncte de belvedere care să pună în valoare zona Alba Iulia-Inuri-Mamut.

Sunt organizate și trei probe pentru copii.

Program Alba Carolina Bike Race

Sâmbătă, 24 septembrie

Zona de activitate: Strada Mihai Viteazu intersecție cu strada Crișan, lângă Monumentul lui Avram Iancu și Casa de Cultură a Sindicatelor

 • 08:00 – 10:00 – înscriere, ridicarea kiturilor de participare – locație Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, lângă zona de Start/Finish
 • 09:00 – 10:00 – start cursa INVICTUS ROMANIA

 • 10:15 – ședință tehnică
 • 10:30 – start pentru proba de 63 km
 • 10:45 – start pentru proba de 36 km
 • 11:00 – start pentru proba de 23 km
 • 11:15 – start pentru proba de 200 m destinat copiilor
 • 11:30 – start pentru proba de 1000 m destinat copiilor

 • 12:00 – start pentru proba de 2500 m destinat copiilor

 • 13:00 – 16:00 – prânz și curățirea bicicletelor
 • 15:30 – 16:00 – festivitate de premiere
 • 10:00 – 15:00 – concursuri pentru copii organizate ASOCIATIA BICICLIM ALBA (lângă Monumentul lui Avram Iancu, în parcarea de autocare)

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax