Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesaje de Sfânta Irina: Urări și felicitări pentru persoanele dragi care își sărbătoresc onomastica, în data de 5 mai

Publicat

sfantul

Pe 5 mai 2022 toți românii creștini ortodocși o prăznuiesc pe Sfânta Mare Muceniță Irina. Sfânta Irina a trăit în secolul al IV-lea și a primit la naștere numele Penelope. A fost fiica regelui Liciniu suveran în cetatea Maghedon, din Persia. 

Ea este una dintre cele douăsprezece sfinte fecioare mucenițe care i-au apărut sfântului Serafim din Sarov, precum și călugăriței Eupraxia la sărbătoarea Buna-Vestiri în 1831.

Citește și MESAJE, URĂRI, FELICITĂRI, SMS de Sfinţii Constantin şi Elena

Numele Irina provine din grecescul “Eirene”, numele zeiței păcii în mitologia greacă.  Mai jos poți găsi o selecție de urări, felicitări și mesaje de Sfânta Irina pe care să le trimiți rudelor și prietenilor în această zi importantă.

Mesaje de Sfânta Irina

Mesaje de Sf. Irina. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Irina!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

Mesaje de Sf. Irina. Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Irina! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Irina sa-ti lumineze drumul in viată.

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani de Sfânta Irina!

Mesaje de Sf. Irina. De Sfântă Irina, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Irina

Prietena mea, Irina, sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Irina!

Felicitări de Sfânta Irina

La mulţi ani, Irina! Ceea ce îţi doreşti să ți se îndeplinească şi să fii mereu iubită!

La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Să-ți fie viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul, mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori.

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfânta Irina, al cărei nume îl porţi, mi te-a dăruit.

Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

Să fii mereu tânără și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii. La mulți ani fericiți.

Fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani!

De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfânta Irina, al cărei nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească în viață. La mulți ani!

La mulți ani și fie că Sfânta Irina să te călăuzească mereu!

Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii. La mulți ani fericiți.

Urări de Sfânta Irina

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Irina cât mai frumoasă!

O viaţă plină de împliniri şi de realizări. La mulţi ani, Irina!

Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug. La mulți ani!

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru ţine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La mulţi ani Irina!

Sursă: ordodoxwiki.org, libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax