Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE de Sfânta Maria 2023. Felicitări și urări pentru prieteni, familie şi cunoscuţi, de ziua numelui

Publicat

petrecer sampanie

MESAJE de Sfânta Maria. Idei de felicitări şi urări de ziua numelui. Peste două milioane de români îşi serbează onomastica, de Sfânta Maria.

Nu ştiţi ce urări să transmiteţi celor apropiaţi, care poartă numele Fecioarei Maria? Găsiţi aici idei de felicitări şi de urări pentru cei care poartă numele de Maria, Marinela, Mărioara, Mariana, Marilena, Măriuca, Marian, Marinel, Marinică.

Vezi și: Sfânta Maria 2023: MESAJE și URĂRI pentru familie, colegi, prieteni. Pentru toți cei care-şi sărbătoresc ziua numelui

Pentru cei dragi, rudele, prietenii, colegii sau amicii care poartă numele de Maria, Marian sau derivate, vă prezentăm idei de urări, mesaje şi felicitări, cu ocazia sărbătoriri numelui.

Fie că vă gândiţi la un mesaj cu conţinut religios, plin de semnificaţii creştine, ori la un mesaj haios menit să aducă zâmbetul pe buzele destinatarului, vă puteţi inspira din mesajele de mai jos.

„Ai apărut în viaţa mea ca o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşti, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşti diamantul meu! La mulţi ani, Maria mea!”

Citește și MESAJE de Sfânta Maria 2023. Felicitări și urări pentru prieteni, familie şi cunoscuţi, de ziua numelui

„Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingas ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toata fericirea din lume!

„Astăzi e ziua ta, o zi frumoasă pentru tine. La mulți ani, Maria!”

„Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.”

„Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, şi-ţi doresc din inimă numai fericire, sănătate şi lucruri bune! La mulţi ani!”

”Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!”

„Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Să fi cuminte și să asculți de prietenii tăi pentru ca noi îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume.”

„Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!”

„Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!”

„Chiar dacă ai nume de Sfântă știu ca diseară o să dăi de băut și o să ne primești cu masa plină. La mulţi ani, Mariana!”

„De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!”

„De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!”

„De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!”

„Draga mea prietenă, Maria. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreuna și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!”

„Dragă Maria, îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria.”

„Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!”

„Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!”

„E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!”

„Este doar încă o zi, dar este cea mai frumoasă din tot anul, căci este ziua ta! La mulți ani, iubitule/iubito!”

„Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine… dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani!”

„Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!”

„Este o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!”

„Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi să-ţi călăuzească paşii pe calea vieţii, să te ridice când eşti la pământ şi să-ţi binecuvânteze fiecare moment al vieţii. La mulţi ani binecuvântaţi!”

„Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!”

„Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulţi ani!”

„Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!”

„Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea!”

„În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!”

„Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„La mulţi ani Marian! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.”

„La mulţi ani Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.”

„La mulţi ani, Fecioara Maria să te călăuzească mereu şi să te ajute să învingi orice obstacol din viaţa ta! La mulţi ani!”

„La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”

„Maica Domnului să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire.”

„Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!”

„Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!”

„Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!”

„O sărbatorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!”

„O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine! O floare și un “La mulți ani” foarte mare! Să crești mare și frumoasă și să fii și sănătoasă!”

„O zi onomastică frumoasă! Fie ca toate întâmplarile frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!”

„Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului la mulţi ani!”

„Pentru că eşti o persoană atat de bună, de drăguţă şi de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îţi călăuzească paşii şi să îţi lumineze calea în viaţă.”

„Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor”

„Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!”

„Sper să rămâi mereu omul bun care eşti, iar zâmbetul să nu te părăsească niciodată. La mulţi ani!”

„Toate cele bune de ziua ta! La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți calauzeasca pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață!”

„Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!”

„Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Monica

    luni, 30.08.2021 at 09:57

    Bunadimineata..si eu am primit o factura de 4108 lei pentru o casa in care nu locuieste nimeni, doar din cand in cand.facturile pregrese toate foarte mari, peste 1000 lei, in aceeasi casa inchisa.
    Cui ne putem adresa?

    • Cristian Panu

      luni, 30.08.2021 at 10:09

      Buna ziua, Cristian Panu, reporter la alba24.ro.
      Ne puteti contacta la adresa de email: redactie@alba24.ro sau la numarul de WhatsApp: 0728950998

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax