Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesaje video instantanee pe WhatsApp, o noua funcție pregătită pentru utilizatori. Cum va funcționa

Publicat

Cea mai populară aplicație de mesagerie, WhatsApp, implementează o nouă funcție, cu ajutorul căreia utilizatorii vor putea trimite mesaje video scurte, asemănătoare cu înregistrările vocale.

Noua funcție va putea fi folosită din interfața principală a conversațiilor, acolo unde printr-o singură apăsare, utilizatorii pot alterna între opțiunea de a înregistra un mesaj vocal, sau unul video.

Mesajele video vor porni automat în modul silențios, iar utilizatorul va putea interacționa cu mesajul pentru a-l reda la volumul dorit.

“Mesajele video sunt o modalitate de a răspunde în timp real la conversații cu tot ceea ce doriți să spuneți și să arătați în 60 de secunde”, se arată pe blogul Meta.

 

Oficialii companiei asigură că și mesajele video beneficiază de o criptare integrală.

Opțiunea este deja disponibilă pe unele dispozitive din România, urmând ca în următoarele săptămâni toți utilizatorii WhatsApp să se poată bucura de ea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax