Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul Părintelui Arhiepiscop Irineu cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie 2023

Publicat

IPS Irineu Arhiepiscop de Alba Iulia

În această zi de 8 martie, atenția noastră se îndreaptă cu bucurie spre femeia virtuoasă, care „veghează la propășirea casei sale” (Pilde 31, 27), precum afirmă înțeleptul Solomon. Fiind întruchiparea sentimentului delicat și a puterii formidabile, femeia poate acționa eficient la înfrângerea răului, la răspândirea luminii Evangheliei și la transmiterea sfintelor tradiții creștine.

Mulți oameni aflați în dificultăți și necazuri strigă, uneori, după ajutor, strigă după mamă. Iubirea creștină face din fiecare femeie, căsătorită sau necăsătorită, o mamă spirituală, care slujește și se dăruiește. O astfel de femeie harnică și generoasă este, ca să folosesc expresia Sfântului Apostol Pavel, o „bună mireasmă a lui Hristos între cei ce se mântuiesc” (II Cor. 2, 15).

Citește și Mesaje și urări de 8 Martie. Cele mai frumoase felicitări pentru mamă. Cuvinte meșteșugite pentru soacră de Ziua Femeii

Recunoscând rolul admirabil al femeilor în societatea românească și în viața Bisericii, le oferim astăzi, ca niște flori parfumate de primăvară, omagiile prețuirii noastre sincere și le zicem „La mulți ani!”.

IRINEU

Arhiepiscop al Alba Iuliei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax