Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul prefectului de Alba, Nicolae Albu, pentru ziua alegerilor: Să respectăm cerințele sanitare și să mergem la vot

Publicat

Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a transmis un mesaj pentru cetățenii județului Alba, cu prilejul desfășurării alegerilor locale din 2020.

”Suntem în apropierea zilei de 27 septembrie 2020, zi când toți cetățenii cu drept de vot din județul Alba, ne alegem pentru 4 ani, aleșii locali.

Citește și SONDAJ: Mergi la vot în 27 septembrie? Regulile din secțiile de votare și listele cu alegătorii din fiecare localitate din Alba

Chiar dacă trecem printr – o perioadă marcată de pandemie, vă asigur că autoritățile publice au luat toate măsurile pentru ca dumneavoastră să votați în siguranță.

În acest sens, punem la dispoziție toate resursele materiale, logistice și umane de care dispunem, prioritatea noastră principală reprezentând-o siguranța și sănătatea cetățenilor.

Cu toții vom vota în siguranță, dacă respectăm regulile de protecție sanitară stabilite de către specialiști.

Totul va fi bine, dacă avem în vedere respectarea unor cerințe minime: purtarea măștii de protecție de către participanții la procesul electoral pe toată perioada în care se află în sediul secției de votare și în localul de vot, asigurarea distanțării fizice de minimum 1 metru între participanții la procesul electoral, dezinfecția mâinilor periodic, și după fiecare contact direct cu alte persoane.

Știm cu toții că participarea la vot reprezintă unul din elementele cheie ale democrației. Și pentru că respectăm democrația, ne respectăm unii pe alții și ne gândim la viitorul nostru și al generațiilor ce ne urmează.

Avem nevoie unii de alții. Iar pentru că ne pasă și vă pasă, fac un apel cald către dumneavoastră, ca în primul rând să respectaţi îndrumările și indicaţiile autorităţilor.

Cred că ţine doar de noi să respectam regulile sanitare. Atâta timp cât suntem vigilenţi și respectăm prevederile sanitare, am deplina convingere că procesul electoral se va desfășura în condiții de siguranță pentru toții participanții, atât organizatori, cât și alegători. Depinde doar de noi, să dăm dovadă de responsabilitate!

În calitate de prefect al județului Alba, vă asigur că am depus toate eforturile pentru ca alegerile locale din acest an să se desfășoare în cele mai bune condiții și în maximă siguranță.

Pe această cale, invit cetățenii județului Alba cu drept de vot să se prezinte la urne pentru a alege autoritățile administrative județene și locale pentru următorii patru ani.

Prefect Nicolae Albu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax