Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesajul PSD Alba după CONDAMNAREA lui Dragnea la închisoare cu executare: Îl susținem în continuare la conducere

Publicat

La trei ore după ce președintele PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și șase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu PSD Alba rupe tăcerea, printr-un mesaj pe pagina oficială de pe facebook a organizației. Încercările presei locale de a-l contacta pe președintele organizației au fost fără succes. Social-democrații din Alba consideră că decizia nu este una dreaptă și a fost luată la presiunea presei și a străzii. În postarea făcuta în numele întregii organizații se subliniază faptul că Dragnea beneficiază de prezumția de nevinovăție până la sentința finală. PSD Alba spune că îl susține în continuare pe președintele Liviu Dragnea la conducerea partidului și a Camerei Deputaților.

VEZI: Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 3 ani și 6 luni închisoare cu executare de ÎCCJ. Decizia nu este definitivă

Vezi mai jos postarea PSD Alba :

„Justiția nu trebuie să fie o loterie. Atâta timp cât există un singur om achitat pentru fapta pentru care a fost condamnat președintele PSD, atâta timp cât există chiar în acest complet o opinie separată care a luat în considerare Decizia CCR 405 care a dispus Parlamentului să modifice articolul privind abuzul în serviciu, atât timp cât există această lipsă de unitate între deciziile mai multor instanțe, condamnarea de astăzi nu este dreaptă și nici nu va putea rămâne după judecarea apelului.

mesaj psd alba dragnea

A fost o decizie luată sub presiuni multiple: prin intermediul presei, prin intermediul serviciilor și prin intermediul străzii.
Se vede în toate aceste acțiuni o regie: atacul în presă, mulțimile din piață, amânările sentinței, programarea pronunțării spre seară, la ora adunării manifestanților, pregătirea pe Facebook, păstrarea sentinței lui Dragnea la sfîrșit. Și-au sincronizat pînă și moțiunea de cenzură cu sentința. Asta e calea prin care cei care au pierdut alegerile au înțeles să încerce să cîștige puterea.

Sunt decizii ale CCR pe care unii judecători le acceptă, alții nu. Nu putem numi asta justiție. Este o ruletă rusească, din care unii scapă, iar alții cad victime. Este profund nedrept ca unii oameni să fie achitați, iar alții să fie condamnați pentru aceleași fapte, în funcție de judecătorii la care pică.

Până la pronunțarea deciziei finale, președintele PSD beneficiază de prezumția de nevinovăție, mai ales în contextul actual în care decizia primei instanțe are un grad foarte ridicat de incertitudine.  #PSDALBA îl susține în continuare pe președintele Liviu Dragnea la conducerea partidului și a Camerei Deputaților” scrie pe pagina de facebook a PSD Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Sorin

    joi, 21.06.2018 at 23:03

    Nu psd alba îl susține mai ***********.
    Il sustine doar ***** de darzu.si 2,3,4 boi.matei de la abrud,tuhut,daramus,prefectu si frateso de la teius…si inca cativa lingai.

  2. seby

    vineri, 22.06.2018 at 00:05

    Cam tristi in poze . Reflecta situatia partidului

  3. Telu

    vineri, 22.06.2018 at 13:35

    Nu putem numi asta Justitie! Ce bine au zis PSD-istii! Exact asta gandesc si eu, numai ca ei sunt cei care controleaza Justitia! Cum isi dau singuri arama pe fata! Ministrul lor hilar (al In-justitiei) nu a reusit sa ma convinga deloc! Poate pe altii. Si nu stiu unde au castigat ei alegerile, dar in Alba sigur nu PSD-ul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax