Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

METEO: Temperaturi de minus 20 de grade Celsius, înregistrate în județul Alba, în cursul nopții. Frigul va persista câteva zile

Publicat

A fost o noapte geroasă în județul Alba, arată aplicațiile meteo consultate de Alba24. Temperaturile arătau la ora 8 dimineața valori foarte joase: spre exemplu la Alba Iulia erau minus 9 grade, dar în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, a fost chiar mai frig.

De asemenea, potrivit aplicațiilor meteo, valorile resimțite au fost mai mici decât cele reale cu 2-3 grade.

Cel mai frig a fost la munte. Spre exemplu, stația meteo de la Roșia Montană indica de dimineață minus 14 grade, după, dar în cursul nopții temperaturile au scăzut la Abrud și Câmpeni în jurul valorilor de minus 15, până la minus 16 grade Celsius.

Citește și: Totul despre vortexul polar care îngheață Europa: ce este și cum funcționează. Cum va arăta vremea după destrămarea lui

Mercurul termometrelor a scăzut și în sudul județului la temperaturi de până la minus 20 grade Celsius, în zona Munților Șureanu (la ora 3 dimineața), ușor mai atenuate la Oașa și spre limita cu județul Sibiu, pe Valea Frumoasei.

Sebeș, Blaj și Aiud au înregistrat minus 10, minus 12 grade Celsius.

La Cugir, cele minus 8 grade arătate de termometru duminică dimineață la ora 8 era resimțite, potrivit Meteoblue drept minus 14, din cauza vântului și a presiunii.

Temperaturile vor rămâne scăzute în cursul întregii zile de duminică în întreg județul Alba, cu valori de până la minus 8 grade în cea de-a doua parte a zilei.

Vezi și: Meteo: Nopti și dimineți geroase. Vremea se va încălzi abia după 20 ianuarie, dar cu temperaturi mai ridicate decât cele normale

Pe parcursul nopții de duminică spre luni, mercurul va coborî și mai mult, egalând temperaturile din această moapte.

La Șureanu, prognoza arată valori extreme. Luni, temperatura resimțită va ajunge la minus 27 de grade.

Va fi o zi friguroasă în tot județul, iar temperaturile scăzute se vor menține până joi.

Alba24 va prezenta o prognoză amănunțită în cea de-a doua parte a zilei, după ora 18.00, care va include tot județul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax