Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

METEO: Val de aer RECE peste România, săptămâna viitoare. Cât de mult scad temperaturile

Publicat

toamna ceata

Meteorologii aduc vești proaste. Vremea se răcește considerabil, de săptămâna viitoare. Temperaturile vor scădea cu până la 10 grade Celsius.

Vremea se răcește începând de miercuri, 18 septembrie.

Dacă în acest weekend, în județul Alba, până marți inclusiv vor fi temperaturi maxime de 28 de grade Celsius, miercuri acestea scad la valori de 18-19 grade Celsius.

Abia din 22 septembrie vor mai fi câteva zile cu temperaturi peste 20 de grade.

În țară, se va răci mai ales în nordul şi estul teritoriului, în Transilvania, Moldova şi Maramureş. Temperaturile scad cu până la 20 grade Celsius, în unele zone.

„Temperaturile scad la început în zona de nord a țării. Marți, cand, de exemplu, în nordul Moldovei vor fi doar 16 grade, dar în sud peste 30 de grade Celsius, în Lunca Dunarii – 34. Miercuri se răcește peste tot și cam asa ramane pana la sfârșitul săptămânii, cu temperaturi în general până la 25 -26 de grade, în nordul Moldovei și estul Transilvaniei să fie zile când în anumite după-amiezi temperatura să nu treaca de 15-16 grade Celsius „, a declarat, la Realitatea TV, Meda Andrei, meteorolog de serviciu ANM.

surse: realitatea.net, accuweather.com

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax