Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

“Mica prinţesă a hoţilor” din Alba a ajuns după gratii. A fost arestată preventiv, pentru 14 zile

femeie-catuse-arestata-inchisoare-300x169

Publicat

„Mica prințesa a Hoților”, Andreea Ramona T., în vârstă de 14 ani, din Gârbova, a ajuns după gratii. Cercetată în mai multe dosare penale pentru furt, minora a fost arestată preventiv pentru 14 zile şi transportată la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, în 13 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 14 zile, emis de judecătoria Alba Iulia, pe numele unei minore de 14 ani, din comuna Gârbova, care locuieşte fără forme legale în municipiul Alba Iuia.

Minora este cercetată în mai multe dosare penale privind fapte de furt comise, în principal, pe raza municipiului Alba Iulia.

Aceasta a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Cel mai recent, este cercetată pentru trei furturi din localuri publice sau saloane de înfrumuseţare, cu un prejudiciu total de peste 2.000 de lei.

Citeşte şi Noi dosare penale pentru „Mica prinţesă a hoţilor” din Alba. A furat bani din saloane de înfrumuseţare şi vestiarul unui hotel

Andreea Ramona T., supranumită și „Mica prințesă a hoților” sau „Fetița cu vederi și iconițe”, este inculpată într-un dosar de furt aflat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia din 31 august. În total, ar fi fost implicată însă în peste 100 de cazuri de furt, cu prejudicii totale de zeci de mii de lei.

Citeşte şi „Fetița cu iconițe”, în AREST la DOMICILIU. Tribunalul Alba a respins propunerea Parchetului privind arestarea preventivă

Vezi şi „Mica prințesă a hoților” a fost trimisă în judecată. Dosarul minorei reclamate pentru furturi se află la Judecătoria Alba Iulia

Poliţiştii au reţinut-o însă instanţa a dispus control judiciar şi apoi arest la domiciliu. Adolescenta a recidivat, iar de data aceasta Judecătoria a decis arest preventiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate