Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara, ediţie specială „Jocuri de Putere”, transmisă din inima României: Lupta pentru păstrarea identităţii naţionale

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan te aşteaptă la o Ediţie Specială “Jocuri de Putere” dedicată simţirii româneşti şi luptei pentru păstrarea identităţii, transmisă de la Cluj-Napoca. Îl vei reîntâlni pe cel mai tânăr academician al ţării, Ioan Aurel Pop, rector al Universităţii “Babeş-Boliay”, care îţi va spune ce şansă istorică au românii, în era globalizării, să-şi transforme tarele în avantaje dacă-şi vor înţelege ultimele cinci secole de frământări.

Iar de la ora 22.00 vei afla totul despre cazul dramatic al familiei Bodnariu, lăsată în mod abuziv fără cei 5 copii de către autorităţile norvegiene pe motiv că părinţii îi îndoctrinează religios. Acuzaţii de răpire, rele tratamente aplicate minorului şi tortură, la adresa statului norvegian – dezvăluiri în premieră.

De la ora 22.30 îl vei redescoperi pe ÎPS Andrei, mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, care va transmite un mesaj cutremurător pentru români şi un apel către liderii politici, înainte de Sfintele Sărbători ale Crăciunului.

Iar de la ora 23.00, doi artişti care fac parte din monumentul naţional al spiritualităţii româneşti colindă pentru inima celor care se încăpăţânează să-şi iubească vatra. Despre neam, despre dragostea de ţară şi despre folclorul care ne-a ţinut alături! Dar şi despre “Mioriţa” şi rolul unui neam de păstori cu vocaţie de întregitori.

Nu rata Ediţia Specială de la Cluj-Napoca a emisiunii “Jocuri de Purtere” dedicată unei ţări care are nevoie mai mult decât oricând de solidaritate! Fii alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax