Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Ziua porților deschise la Școala ”Avram Iancu” din Alba Iulia. Detalii despre înscrierea elevilor în învăţământul primar

Publicat

scoala avram iancu alba iulia Sub genericul ”Ziua porţilor deschise”, Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia, condusă de profesor Elena Ignat, organizează miercuri, 18 februarie, de la ora 10:30, o serie de activităţi la care sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădiniţele arondate şcolii, precum şi părinţii acestora.

Scopul evenimentului este familiarizarea copiilor care vor fi înscrişi în clasa pregătitoare şi întâi cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor realizate de elevii şi dascălii şcolii.

Programul vizitei va cuprinde prezentarea metodologiei şi a calendarului de înscriere a elevilor în învăţământul primar, participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de învăţătorii de la clasele a IV-a, prezentarea ofertei educaţionale şi a dascălilor care vor fi încadraţi la aceste clase, precum şi vizitarea spaţiilor din şcoală.

Prin aceste activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora.

Pentru a facilita accesul la informaţiile privind oferta educaţională, Şcoala ”Avram Iancu” a pus la dispoziţia părinţilor site-ul www.scai.ro, pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea elevilor în învăţământul primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax