Connect with us
Publicitate

SPORT

Mihai Mincă despre Unirea: ”Nu-mi place unde s-a ajuns la Alba”

Publicat

Fostul portar al Unirii Alba Iulia, albaiulianul Mihai Mincă a acceptat să vorbească despre Unirea Alba Iulia, în exclusivitate pentru Alba24.ro. Noua achiziție a CFR-ului a mărturisit că a fost la ultimul meci al „alb-negrilor” din turul campionatului și că a rezistat doar o repriză în tribună. ”Am fost la ultimul meci cu FC Argeș și am stat o repriză, pentru că m-am enervat. Nu-mi place unde s-a ajuns la Alba Iulia. Dacă nu au plătit nici contractele astea mici pe care le au, ce sa mai spunem?”, a declarat Mihai Mincă, CFR Cluj.

Portarul a fost ofertat în vara anului trecut de șefii echipei albaiuliene, dar negocierile nu au avut un rezultat fericit pentru formația albaiuliană. ”Nu regret că nu am ajuns la Alba Iulia vara trecută, nu regret nimic, asta e”, a încheiat Mihai Mincă.

Înainte să se apuce de fotbal, portarul albaiulian a cochetat cu handbalul, însă „dragostea dintâi” nu l-a lăsat departe de ”dreptunghiul verde”.

sursa foto: gsp.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax