Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mihai Răzvan Pandelea, tânărul din Alba Iulia acuzat că a ucis o prostituată cu mai multe lovituri de cuţit, a fost trimis în judecată

Publicat

mihai pandelea, criminalTânărul în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia care a omorât cu mai multe lovituri de cuțit, în noaptea de 2/3 februarie, o prostituată într-un apartament din oraș a fost trimis în judecată. Mihai Răzvan Pandelea este acuzat de omor și poate primi până la 20 de ani de închisoare.

Dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a fost înregistrat la această instanţă joi, 31 martie. Vineri, 1 aprilie, judecătorii vor lua în discuţie prelungirea mandatului de arest preventiv pe numele inculpatului.

Mihai Pandelea a fost reținut în data de 6 februarie de procurori după ce asupra lui s-au găsit suficiente probe care îl incriminau de uciderea Alinei Tănăsie, o tânără la care apela pentru servicii sexuale. Acesta și-a recunoscut fapta la doar câteva ore de la reținere. 

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 2/3 februarie 2016, în timp ce se aflau într-un apartament situat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, unde locuia cu chirie victima Alina Bianca Tănăsie, în vârstă de 23 de ani, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu două cuţite, cauzându-i leziuni care au produs decesul, iar, după acţiunea de suprimare a victimei, a sustras mai multe bunuri personale ale acesteia, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, o geantă personală conţinând portofel, card bancar, acte de identitate, şi alte înscrisuri, luând cu el şi cuţitele cu ajutorul cărora a comis fapta, în scopul de a acoperi urmele infracţiunii.

În seara crimei, Mihai Pandelea, ar fi avut o convorbire telefonică cu victima pentru a apela din nou la serviciile sale, așa cum obișnuia de ceva vreme.

Mira, cum era numită Alina pe site-urile de profil, nu s-a gândit nicio clipă că acel telefon îi va aduce sfârșitul. Tânăra l-a așteptat la apartamentul unde stătea cu chirie, în blocul M3 din Alba Iulia.

Mihai a ajuns la ea până la miezul nopții, în jur de ora 23.00 și cel mai probabil nu a durat foarte mult până i-a aplicat loviturile de cuțit care i-au adus decesul pe loc.

Acesta a folosit două cuțite de bucătărie cu care a înjunghiat-o de aproximativ 9-10 ori în zona cervicală. Apoi a furat mai multe bunuri personale ale acesteia, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, geanta în care erau portofelul, un card bancar, acte de identitate şi alte documente, luând cu el şi cuţitele cu ajutorul cărora a comis crima. Acesta a abandonat toate bunurile, în oraş.

VEZI ȘI:  Autorul CRIMEI din Blocul M3 dădea note prostituatelor pe care le frecventa. Mihai Pandelea oferea detalii pe forumuri

UCIGAȘUL escortei și-a recunoscut fapta. Mihai Pandelea i-a aplicat Alinei Tănăsie în jur de 10 lovituri de cuțit. Filmul CRIMEI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Horia

    vineri, 01.04.2016 at 11:15

    De cand e prosituata totusi.scristi tot baliverne.parca facea videochat…io inteleg ca mai lucra si alte chestii da totusi….

    • CCC

      duminică, 03.04.2016 at 20:15

      Nu facea videochat, asa s-a scris in presa initial. Se prostitua.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax