Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Mihalţ: Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu toporul în cap, de fiul său

Publicat

pol

Un conflict izbucnit între un tată şi fiul său s-a finalizat tragic pentru capul familiei. Pe fondul consumului de alcool şi al unor certuri mai vechi, fiul victimei, în vârstă de 34 de ani i-a aplicat tatălui său, de 62 de ani, o lovitură cu toporul în zona capului.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 17.00, în localitatea Mihalţ, iar Poliţia a fost solicitată să intervină. Bărbatul a fost transportat cu ambluanţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor, plagă tăiată şi fracturi costale. Viaţa acestuia nu este în pericol. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că bărbatul a fost îmbrâncit de către fiul său peste obiectele de mobilier din cameră şi a suferit leziuni în zona toracică.

Poliţiştii continuă investigaţiile, iar agresorul poate fi acuzat de comiterea infracţiunii de lovire, pedepsită de Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax