Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mini-vacanța de 1 Decembrie, la Theodora Golf Club. Oferte speciale și cursuri de golf indoor

Publicat

Cel mai modern resort de golf din România, Theodora Golf Club, își așteaptă turiștii în mini-vacanța de 1 Decembrie 2017 cu pachete turistice de două sau trei nopți, ce includ o cină festivă și program folcloric de Ziua Națională, tarife preferențiale la cursurile de golf indoor sau excursii opționale.

Pachetele turistice de două sau trei nopți includ:

– cazare în cameră dublă de 4 stele (mic dejun inclus) – 210 lei / persoană / noapte

– Cină festivă cu preparate tradiționale și program folcloric în 1 Decembrie

– locație deosebită cu facilități premium, parcare gratuită și internet

– tarif preferențial la cursurile de golf indoor

– excursii opționale la obiective istorice și turistice

– copiii până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru cei între 7 – 14 ani se achită 100 lei (contravaloare pat suplimentar și mic dejun).

Oferta este valabilă în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie. Rezervările se pot face la e-mail: rezervations@theodoragolfclub.ro sau telefon: 0258.701004, 0258.701068.

Theodora Golf Club este situat la maximum 10 minute cu mașina față de Alba Iulia, fiind totodată o destinație de interes pentru turiștii străini, distanța față de aeroportul din Cluj sau cel din Sibiu fiind între 1 și 2 ore. Resortul a fost construit pe o durată de aproximativ doi ani de zile, designul purtând semnătura unei întregi echipe de profesioniști atât din țară, cât și din străinătate. Inaugurarea oficială a avut loc în 14 octombrie, în prezența președintelui Klaus Iohannis.

Vezi și VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, la inaugurarea Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România: ”Este o investiție unică”

Theodora Golf Club poziționează România pe harta internațională a golfului, iar principala atracție a complexului este terenul de golf, cu o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din țara noastră. Proiectul din localitatea Teleac își propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în țările occidentale și cu oportunități de creștere și în țara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf va avea cel mai lung parcurs din Europa– PAR 6, de 735 de metri.

Noul club asigură celor interesați de învățarea acestui sport, posibilitatea inițierii și deprinderii tehnicilor de joc, în cadrul zonelor de driving range, atât din exterior, cât și din interior, urmând să fie deschisă și o Academie de golf dedicată copiilor, în viitorul apropiat. Terenul de golf va fi deschis jucătorilor în primăvara anului viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax