Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministerul Educaţiei are în vedere modificarea datei de începere a anului şcolar, de la 15 la 1 septembrie

Publicat

Secretarul de Stat în Ministerul Educaţiei, Oana Badea, a declarat într-o conferinţă de presă la Alba Iulia că au fost primite propuneri privind decalarea începerii anului şcolar de la 15 la 1 septembrie. Deocamdată, se poartă un dialog în acest sens cu elevii, cadrele didactice, părinţii şi companiile turistice.

Ministerul a ascultat şi a primit toate semnalele trimise de societatea civilă privind modificarea datei de începere a anului şcolar, astfel încât aceasta să fie decalată de la 15 septembrie la 1 septembrie. Oana Badea spune că părerile sunt împărţite, afirmând că a primit semnale pentru susţinerea măsurii de începere a anului şcolar la 1 septembrie din partea Consiliului Naţional al Elevilor, dar şi din partea cadrelor didactice, însă părinţii şi agenţiile de turism sunt pentru data de 15 septembrie, pentru a nu afecta structura taberelor de vacanţă.

Demnitarul a precizat că, în cazul în care anul şcolar va începe mai devreme, se va sfârşi mai repede.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pionierul

    sâmbătă, 25.06.2011 at 14:00

    Propun ca vacanta de iarna sa fie intre 29 si 31 februarie, cea de pasti la ,,pastele cailor si cea de vara in ziua de Ispas. Spor la munca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax