Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ministerul Educației: Școlile sunt pregătite pentru deschiderea fizică. Sunt peste 37 milioane de măști în stoc

Publicat

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, susține că școlile sunt pregătite pentru deschiderea fizică. Precizează că este un stoc de 37 milioane măști pentru învățământul preuniversitar.

„Ultimele date arată un stoc de peste 37 milioane măști numai în învățământul preuniversitar. Am cerut o evidență și a substanțelor dezinfectante, nu este de natură să ne îngrijoreze.

Școlile sunt pregătite, dacă asta va fi decizia (începerea în format fizic – n.r.),” a spus Cîmpeanu vineri, în cadrul unui webinar despre vaccinare, răspunzând unei întrebări, potrivit hotnews.ro.

Vezi și Ministrul Educației: tematica pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat se modifică. Va fi adaptată la realitatea acestui an

Școlile ar urma să se redeschidă pe 8 februarie, odată cu semestrul al doilea, în funcție de rata de infectare. O decizie finală se va lua pe 2 februarie.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax