Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ministerul Finanţelor are bani de maşini noi: DGFP Alba îşi va înnoi parcul auto cu trei autovehicule

Publicat

Direcţia Finanţelor Publice Alba îşi va înnoi parcul auto cu trei maşini. Conducerea instituţiei a organizat o licitaţie pe SEAP în vederea achiziţionării unor autovehicule noi, necesare pentru desfăşurarea activităţii. Potrivit purtătorului de cuvânt Iulia Mireştean, au fost aprobate pentru casare patru maşini vechi, un Volvo din 1992 primit în urmă cu câţiva ani de la Guvern şi trei Dacia folosite de administraţiile fiscale din Blaj şi Aiud.

Licitaţia a fost făcută publică pe SEAP, iar până în data de 18 iulie sunt aşteptate oferte. Valoarea estimativă pentru două dintre maşinile care urmează să fie achiziţionate este de 60.239,23 lei, sumă din care 47.981,23 lei reprezintă finanţare proprie, iar restul de 12.258 lei, obţinuţi din vouchere auto, în urma casării autovehiculelor vechi. În tabelul cu caracteristici tehnice este prevăzut ca maşina să fie nouă, tip berlină, fabricată în 2011 şi să aibă minimum de dotări.

Cea de-a treia maşină ce va fi dată în folosinţă Direcţiei Finanţelor Publice Alba este puţin mai costisitoare. Este estimată la o valoare totală de 60.889,77 lei, finanţată din surse proprii, adică echivalentul a 14.442, 54 euro. Aceasta, deasemenea, va trebui să fie fabricată în 2011, să funcţioneze cu motorină şi să aibă cutie manuală de viteze.

Iulia Mireştean ne-a mai informat că este necesară şi achiziţionarea unei maşini de transport, mai ales pentru mutările ce vor avea loc la administraţiile fiscale din judeţ. Pentru cumpărarea unei astfel de maşini va trebui însă ca Ministerul de Finanţe să organizeze licitaţia. Toate cele trei maşini ce voi înnoi parcul auto al DGFP Alba se află pe lista de investiţii aprobate de Ministerul Finanţelor Publice.

În acest an, mai multe direcţii din ţară au solicitat achiziţionarea unor autovehicule, pentru înlocuirea celor nefuncţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax