Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Apărării Angel Tîlvăr, în vizită la Alba Iulia. Este așteptat la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”

Publicat

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, efectuează miercuri, 3 aprilie, o vizită de lucru în garnizoanele Alba Iulia și Sibiu. 

Biroul de presă al MApN spune că vizita este organizată ”în marja evenimentelor dedicate împlinirii a 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică”.

La Alba Iulia, ministrul Tîlvăr era așteptat miercuri după amiază la o întâlnire cu elevii, profesorii și conducerea Colegiului Militar Național „Mihai Viteazul”.

Acesta nu se va întâlni cu presa și nu va susține declarații publice.

La Sibiu, ministrul Angel Tîlvăr are prevăzute întâlniri cu militari și cu reprezentanți ai conducerii Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE) și ai Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin”.

De asemenea, ministrul Apărării Naționale va vizita Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, unde va susține o alocuțiune în fața studenților și corpului profesoral.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    vineri, 05.04.2024 at 16:29

    🤮

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax