Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Cuc, vizită de două zile pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda. Verificări pe loturile 1 și 2 și întâlnire cu ”Aktor”

Publicat

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a revenit joi în județul Alba, pentru o nouă verificare a stadiului lucrărilor de pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii A10 Sebeș – Turda. După amiază, acesta a avut o întâlnire cu reprezentanții Aktor. Ministrul Cuc i-a anunțat pe jurnaliști că nu va pleca din zonă și că va reveni și vineri pe șantier pentru a vedea dacă utilajele continuă să lucreze. 

Mai mult, acesta a adăugat că va face o vizită în cursul serii la Autostrada Transilvania, după care va rămâne până dimineață la Cluj-Napoca.

De când a redevenit ministru, Cuc a început să viziteze foarte des șantierele autostrăzilor aflate în construcție în România, cu scopul de a impulsiona lucrările, ceea ce parțial a și reușit.

Pe ambele loturi se pot observa o serie de progrese: asfaltări, montare de parapeți și altele, însă ministrul nu s-a pronunțat deocamdată în ce măsură lucrările sunt în graficul convenit cu constructorii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax