Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Finanțelor: Pensiile cresc în 2020. Punctul de pensie va avea cea mai mare creștere pe care a avut-o vreodată

Publicat

Ministrul Finanțelor, Florin Cițu, a anunțat joi seară că pensiile vor crește în 2020 „cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii”, în ciuda contextului economic global dificil. Potrivit acestuia, valoarea punctului de pensie va avea cea mai mare creștere pe care a avut-o vreodată. 

„Din primul moment am spus că vom crește pensiile în 2020. Astăzi putem să venim să vă spunem că da, în România vom crește pensiile în 2020. 

Citește și TABEL: Cât costă ca să îți cumperi 6 ani de vechime în muncă. Sumele plătite de cei care vor să obțină pensie fără să fi cotizat

Punctul de pensie, valoarea punctului de pensie va avea cea mai mare creștere, cea mai mare sumă pe care o vom vedea în plus la punctul de pensie, pe care am avut-o vreodată (…)

În aceast context economic global dificil, prin care trec toate țările, am reușit să facem acest efort și să creștem pensiile, pe lângă creșterea alocațiilor, repet, cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii care se pune în plus la punctul de pensie”, a declarat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax