Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, în vizită la DNA: M-am dus de bunăvoie, procurorii au rămas uimiți

Publicat

Ion Ștefan, actualul al Ministrul Dezvoltării, a mers vineri dimineață la sediul  Direcției Generale Anticorupție, pentru o discuție cu procurorii.

Ministrul susține că s-a dus de bunăvoie la DNA, ca urmare a acuzațiilor de joi seara, venite din partea lui Radu Cristescu.

Vezi și SONDAJ Alba24: Pe cine ați vota în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, pentru următorii patru ani?

”M-am dus de bunăvoie după acuzațiile de joi seară ale dlui Radu Cristescu, care m-a acuzat că aș fi dat bani direcționați pentru un contract de la Consiliul Județean Satu Mare.

E o prostie, dar m-am pus la dispoziție, dacă vreun procuror consideră că trebuie verificat. Nu e vorba de niciun dosar deschis. Procurorii au rămas uimiți, o să vadă despre ce e vorba”, a declarat ministrul Radu Cristescu, pentru g4media.ro.

Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, a avut un schimb de replici cu Radu Cristescu, fost secretar de stat în guvernul PSD, joi seara, la România TV. Totul, pe fondul unei discuții legate de o investiție de 12 milioane de lei în Satu – Mare. Ministrul i-a spus, în ședința de Guvern, premierului Ludovic Orban că este vorba despre un spital, dar, de fapt, era o bibliotecă.

”Ion Ștefan: Mă pun la dispoziția organelor de anchetă în seara asta, orcând, în orice clipă. Nu am împărțit cu nimeni. Nu știu. Rog organele de anchetă mâine să verifice modul în care au fost alocați acești bani. Nu s-a întâmplat așa ceva. Banii au ajuns acolo unde au fost alocați. În acea ședință de Guvern au fost mai multe hotărâri cu privire la alocarea unor sume din fondul de rezervă. Într-adevăr am spus, așa cum spuneți și dvs., dar hotărârea de Guvern este pentru această bibliotecă.

Radu Cristescu: Locul dumneavoastră este la pușcărie, domnule ministru! (…) De ce nu ați spus bibliotecă direct? De ce ați spus spital?

Ion Ștefan: Domnule fiți mai calm. Eu mă autodenunț cu privire la escrocheria asta care spuneți dvs. că este. Ce prostii spuneți dumneavoastră la spital este cu totul și cu totul altceva. (…) Mergem la DNA, mâine, amândoi. Sunteți dili-dili pentru că nu știți ce vorbiți. Domnule Cristescu, mergem amândoi mâine la DNA. În viața mea nu m-am întâlnit cu cine spuneți dumneavoastră. Ne autodenunțăm amândoi.

Radu Cristescu: S-ar putea să plec singur de acolo.” s-au contrat cei doi, potrivit g4media.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax